Überlube Lyxigt Glidmedel 100 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • Überlube Lyxigt Glidmedel 100 ml 1

Überlube Lyxigt Glidmedel 100 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

299,00 kr

  Produktbeskrivning

  Lyxigt silikonbaserat glidmedel med en extra effektiv och långvarig glidförmåga. För den kvalitetsnoga.

  Überlube är smak- och doftneutral, minskar effektivt friktionen, ökar känsligheten och lämnar huden silkeslen på en och samma gång.

  Perfekt till intimmassage, sex eller tillsammans med leksaker av hårt material som t ex glas och metall. Men varför stanna där?

  Überlube utmärker sig nämligen genom att vara särskilt lämplig för andra ändamål än sex. Använd den för en vanlig kroppsmassage, för att slippa hudirritation när du sportar, eller som läcker hårprodukt.

  Den vackra och ytterst diskreta 100 ml glasflaskan gör att du utan problem kan ha den med dig i väskan, i handbagaget på flyget, eller ha den stående framme på nattbordet. Pumptoppen gör det enkelt att dosera rätt mängd även i mörkret.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikonbaserat glidmedel.
  GLIDFÖRMÅGA: Extra bra.
  KONSISTENS: Slikeslen.
  SMAK OCH DOFT: Neutral.
  KONDOMVÄNLIGT: Ja
  STORLEK: 100 ml.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.
  OBS! Bör inte användas med sexleksaker av silikon. 

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  uberlube tja. uberlube har ju riktigt bra glidförmåga. och lättsam att applicera, å gör helt klart de den är till för. plus att man slipper fippla med nån kork som skruvas av och på. flaskan är dessutom snygg och diskret, har testat en hel del andra glidmedel och jag rekommenderar den varmt. enda minuset ja har å säga är priset. det finns andra glidmedel betydligt billigare som gör de lika skönt. men å andra sidan så skulle nog andra glidmedel kosta mer om dom kom i en sån läcker flaska som uberlube gör. tack för mig.
  5 4 1

  Du recenserar: Überlube Lyxigt Glidmedel 100 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.