We-Vibe 4 Plus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

Klicka på en bild för att förstora den

 • We-Vibe 4 Plus Parvibrator med Fjärrkontroll och App 1
 • We-Vibe 4 Plus Parvibrator med Fjärrkontroll och App 2
 • We-Vibe 4 Plus Parvibrator med Fjärrkontroll och App 3
 • We-Vibe 4 Plus Parvibrator med Fjärrkontroll och App 4
 • We-Vibe 4 Plus Parvibrator med Fjärrkontroll och App 5
 • We-Vibe 4 Plus Parvibrator med Fjärrkontroll och App 6
 • We-Vibe 4 Plus Parvibrator med Fjärrkontroll och App 7
 • We-Vibe 4 Plus Parvibrator med Fjärrkontroll och App 8
 • We-Vibe 4 Plus Parvibrator med Fjärrkontroll och App 9

We-Vibe 4 Plus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  We-Vibe 4 Plus med App och Fjärrkontroll är en vidareutveckling av den populära We-Vibe 4 parvibrator som används under sex där den stimulerar kvinnans G-punkt och klitoris medan ni njuter av varandra.

  Det unika med We-Vibe 4 Plus är att den utöver att styras med medföljande fjärrkontroll även kan styras via We-Vibes We-Connect App till smartphones. Därmed kan den användas som en vanlig parvibrator när ni är tillsammans och som långdistansleksak om ni t.ex. befinner er i varsit land. Ladda ner We-Connect till Android här >> och till iPhone här>>.

  Med We-Vibe 4 Plus kan ni skräddarsy stimulansen precis så som ni önskar att ha den. Ni kan t.ex. styra intensiteten i klitorisvibratorn och G-punktsvibratorn separat via två reglage-knappar i appen. Drar du en av knapparna upp så ökas intensiteten och drar du den ner så blir den mildare. Ni kan även göra individuella vibrationsprogram där ni kan välja längd och intensitet som kan sparas.

  Om ni föredrar standardprogrammen så kan ni välja mellan 11 program som kan anpassas i intensitet. We-Vibe 4 Plus har samma passform och stabilitet som We-Vibe 4 så att ni är säkrade en effektiv och njutbar stimulans medan ni har sex.

  Vibratorn är tillverkad av medicinskt silikon och har därför en mjuk och behaglig yta. Vi rekommenderar att ni använder We-Vibe 4 Plus med ett vattenbaserat glidmedel då glidmedlet gör att G-punktsvibratorn blir mer behaglig att föra in.

  We-Vibe 4 Plus är 100 % vattentät och kan därför avnjutas i duschen. Vibratorn levereras i en vit ask som fungerar som laddare och uppbevaring.

  Tidningen Expressen rekommenderar We-Vibe 4 Plus i sin stora sexleksaksguide.

  Obs! För några par krävs det lite övning innan We-Vibe 4 Plus fungerar optimalt. We-Vibe fungerar bäst i följande ställningar: missionären,skeden och med henne ovanpå.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon
  FTALATFRI: Ja.
  MÅTT: 7,5 cm x 4,2 cm x 3,2 cm.
  FJÄRRSTYRD: Ja , via fjärrkontroll eller smartphone app.
  TRÅDLÖS: Ja.
  ANSLUTNING: Bluetooth 4.0 (kräver ingen inloggning).
  KAN ANSLUTAS MED: iPhone4s/iOS 7 eller Android OS 4.3 (eller nyare).
  LJUDNIVÅ: Låg.
  FÖRINSTÄLLDA VIBRATIONER: 11 olika justerbara prog.
  MÖJLIGHET FÖR INDIVIDUELLA VIBRATIONSPROGRAM: Ja.
  LADDNINGSTID: 4 timmar.
  VIBRATIONSTID: Upp till 3 timmar vid låg intensitet, upp till 90 min vid hög.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP: Laddningsbart litium (laddare medföljer).
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Äntligen. Min partner har allmänt svårt att uppnå orgasm. Enda sättet har varit att vi fokuserar endast på henne tidigare för att hon ska få kunna komma. Men med denna har hon för första gången kunnat få uppleva orgasm under samlag, dessutom två gånger på rad. Hon är överlycklig och vi är båda supernöjda med produkten.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Kräver nog några gånger Vi har bara testat en gång - var tyvärr ingen höjdare men efter vad jag har förstått av andra recensioner så kan det krävas lite träning innan den ger önskat resultat.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  We-Vibe 4 Ger min partner oräkneliga orgasmer vid samlaget,känns också jättebra för mig,lätt att använda.Fungerade från första gång,Fjärrkontrollen fungerar dock inte så bra,måste vara väldigt nära för att funka.Trevlig leksak ,rekommenderas, lyfter sexlivet till en högre nivå.
  5 4 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Besviken Vibrationerna är inte starka nog för att fungera för mig. Den är dessutom rejält högljud för den mängd vibrationerna den ger!
  Kontrollen och appen har dålig räckvidd, vi måste hålla den väldigt nära för att det ska fungera:( min kille tycker dock att den är skön, nästan för skön :p
  Idén är verkligen superbra, men den fungerade helt enkelt inte för oss.
  5 3 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Otroligt skön Helt underbar liten manick. Först gångerna var sådär innan man vant sig men nu är den helt fantastisk. Bästa julklapp jag fått, sa tjejen. Hon får jätteorgasm varje gång. Köpte den som julklapp till tjejen men är underbart skön även för mig som man. Lagom kraftiga vibrationer och reglerbart. Lite hög ljudvolym men ändå helt ok. Rekommenderas starkt.
  5 5 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Omöjligt att få den att sitta på plats. Värdelöst Poängen med produkten är att den ska sitta i slidan för att vibrera på det folk kallar för g-punkt och klitoris. Hur vi än gör så glider den ut, och nej min fru är inte "stor". Vi har testat med allt från knipa till tajta trosor som ska hålla produkten på plats. Nästa steg blir silvertejp. Och grejen med att mannen ska vara inne i henne samtidigt är ju inte heller så underbart som det låter. Smärta säger jag bara. Kändes som hon hade tappat bort nycklar i slidan. Det ända positiva var vibrationerna. Så numera används den som en vanlig vibrator. Satsa hellre på en schysst vibrator.
  5 2 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  We-Vibe 4 Plus Jag/ vi älskar vår nya vän! Oavsett om man hotta upp sexlivet eller bara gillar att experimentera så är denna raring att rekommendera. Bekväm att bära då materialet är mjukt och smidigt.
  Hur kraftfulla vibrationerna är beror ju på vad vad man är van vid...
  De känns, är intensivt sköna och behagliga, men är inte i närheten av vibrationerna hos t.ex en Fairy Original.
  Ljudmässigt är den inte helt tyst, men definitivt ok. Lite extra kul med app-funktionen som innebär att min partner kan ge mig (och styra mina) orgasmer trots att han inte är hemma! =)
  Några nackdelar kan jag inte komma på, helt klart ett köp jag inte ångrar en sekund!
  5 5 1

  Du recenserar: We-Vibe 4 Plus Parvibrator med Fjärrkontroll och App

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.