We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection
SPARA 22%
999,00 kr
SPARA 22%
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection  1
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection  2
We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection  3

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection

4.5 (1)
1 295,00 kr 999,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection är ett set med sexleksaker som livar upp er gemensamma njutning.

Sexleksaken som står i settets centrum är utan tevekan den kraftfulla och diskreta vibratorn We-Vibe Tango. Vibratorn kan stimulera så väl klitoris som resten av kroppens erogena zoner och ni bestämmer själva om den endast ska vara en del av förspelet eller också av sexakten.

Utöver Tango innehåller settet en Glow G-punktsstimulator och en Dusk Prostatastimulator. De båda stimulatorerna kan antingen användas på egen hand eller i kombination med We-Vibe Tango.

Alla tre produkterna är 100 % vattentäta och kan därmed användas både i duschen och i badkaret. Vibratorn besitter hela 8 olika vibrationsprogram som ni enkelt kan välja mellan. We-Vibe Tango har en indikator som indikerar på låg batterinivå.

Vi rekommenderar att ni använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection för bästa möjliga upplevelse.

Detaljer

MATERIAL: ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
LÄNGD: 8 cm.
BREDD: 1,6 cm.
VIKT: 40 g.
VATTENTÄT: Ja.
BATTERITYP: Uppladdningsbart litiumbatteri.
UPPLADDNING: USB-laddare ingår.
VIBRATIONSTID: Upp till 2 timmar. Det finns en indikator som varnar för låg batterinivå.
LADDNINGSTID: 90 minuter.
VIBRATIONSNIVÅER: 8 olika.
LJUDNIVÅ: Tystlåten.
GRÄNSSNITT: 1 knapp.
BRUKSANVISNING: Engelska.

WE-VIBE GLOW G-PUNKTSSTIMULATOR
MATERIAL: Silikon.
LÄNGD: 14,3 cm, varav ca. 12,5 cm kan föras in.
DIAMETER: 3 cm - 3,6 cm.

WE-VIBE DUSK PROSTATASTIMULATOR
MATERIAL: Silikon.
LÄNGD: 9,4 cm, varav ca. 6 cm kan föras in.
DIAMETER: 3 cm.

REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Använd alltid ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med We-Vibe Tango Pleasure Mate Collection.

ARTIKELNUMMER: 14611.
Kundrecensioner
4.5
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Högkvalitativ kombination

Tango är min nya favoritleksak! Det är ett diskret och njutbart kraftpaket. Tangos vibration är intensiv och mullrande och är relativt tyst (inte en del av ett annat rum). Tango erbjuder 8 (4 jämna + 4 rytmiska) vibrationsinställningar, och den formade spetsen gör att vibrationerna kan appliceras på ett större område eller på en plats.Den första intensiteten av de stabila vibrationsinställningarna är redan tillräcklig för mig, vilket garanterar en orgasm på några minuter. Jag rekommenderar att laddaTango på en rak yta, samtidigt som du ser till att laddningsterminalerna är på plats. Annars kan kontakten lätt lossna och enheten laddas inte ordentligt även omladdningslampan lyser. Jag vet inte hur jag ska utvärdera Dusk som en prostatastimulator, men Dusk fungerar också som ett hjälpmedel för Tango hos individer med slida närdu vill frigöra handen för andra aktiviteter, eller undvika vibrationerna som överförs från Tango till handen. Jag fäste Tangon till Dusk, över vilken jag appliceradeett vattenlösligt glidmedel och placerade det på min slida, så att Tangon kom i kontakt med min klitoris. Samtidigt kan Tango också flyttas genom att göra kegelövningar,vilket är ett trevligt sätt att träna bäckenbottenmusklerna. Helt fantastiskt! Den här kombon som Epiphora föreslog var en av anledningarna till att jag köpte PleasureMate Collection istället för bara Tango. Den smidiga designen av Glow G Point Stimulator passar bra med min anatomi. Det finns en öppning i slutet av Glown, där Tango kansättas in om du vill att Glown ska vibrera. Jag tycker att Glow dämpar Tangos vibrationer för mycket, så jag provade Glow för G-punktsstimulering och Tango förklitorisstimulering samtidigt. En njutbar kombination som skulle vara ännu bättre om Glow var längre, eftersom den är för kort, och jag får inte ett anständigt grepp omden när jag använder den på egen hand (särskilt när jag använder glidmedel). Glow är också svår att rengöra från insidan om den har samlat på sig till exempelglidmedel, eftersom insidan inte kan ses eller nås ordentligt utan hjälpande verktyg. Även om jag konsekvent använder hela setet, tror jag definitivt att stjärnan ärTango, med Glown på andra plats. Min poäng sänks ytterligare av den noggrannhet som krävs för att ladda Tango, svårigheten att rengöra Glown och den korta delen. Jagrekommenderar Pleasure Mate Collection till de som söker kvalitetsleksaker gjorda av säkra material, som letar efter en bra vibrator samt möjligheten att kombinera den medG-punkt och prostatastimulering. Samtidigt bör du också köpa ett bra vattenlösligt glidmedel (som Sliquid H20), vilket förhöjer njutningen ytterligare. Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se