We-Vibe Wish Klitorisvibrator
We-Vibe Wish Klitorisvibrator
1 190,00 kr
We-Vibe Wish Klitorisvibrator produkt och app 1
We-Vibe Wish Klitorisvibrator  2
We-Vibe Wish Klitorisvibrator  3
We-Vibe Wish Klitorisvibrator  4
We-Vibe Wish Klitorisvibrator  5
We-Vibe Wish Klitorisvibrator  6

We-Vibe Wish Klitorisvibrator

4.7 (3)
1 190,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Låt dina drömmar gå i uppfyllelse med den läckra klitorisvibratorn We-Vibe Wish.

Med den ergonomiska och silkeslena silikonvibratorn kan du kittla klitoris, hela vulvan eller avnjuta erotisk massage över hela kroppen med djupa, mullrande vibrationer du vanligtvis bara får med en Magic Wand.

Vill du ha målriktad klitorisstimulering kommer du att älska den unikt designade Power Pulse-teknologin som skapar pulserande vågliknande vibrationer. Stimulera både de in- och utvändiga klitorisnerverna för orgasmer som är djupare och vildare än du någonsin hade trott var möjligt.

Oavsett om du skämmer bort dig själv, är tillsammans med din partner i dubbelsängen eller om ni befinner er i varsin världsdel, kan ni leka er igenom de 10 befintliga vibrationsmönstren eller skräddarsy personliga favoriter via gratisappen We-Connect.

Wish är vattentät för fräcka lekar i badet och laddas enkelt via den medföljande USB-kabeln. 90 minuters laddning ger hela 120 minuters fri lek.

Detaljer

MATERIAL: Medicinsk silikon.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
BPA-FRI: Ja.
VATTENTÄT: Ja.
MÅTT: 4,1 x 6,6 x 10,4 cm.
BATTERITYP: Uppladdningsbart Lithium-ion batteri.
VIBRATIONSNIVÅ: 10 variationer.
LADDNINGSTID: Ca 90 min.
ANVÄNDNINGSTID: Ca 120 min på en laddning.
MEDFÖLJER: USB-kabel till laddning, förvaringspåse, gratis app till både Android och iOS.
OBS! Fungerar inte tillsammans med modifierade Android-system som t.ex. Huawei EMUI.
OBS! Tänk på att om produkten används tillsammans med den föreslagna appen, kan appen samla in data om hur du använder både produkten och appen. Du kan begränsa vem din data delas med i appens inställningar. För mer information, se app-tillverkarens sekretesspolicy. Sinful ansvarar inte för din användning av appen.

ARTIKELNUMMER: 16688.
Kundrecensioner
4.7
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (3)
Mjuk men kraftig!

Trodde inte att den skulle va så kraftig som den är. Formen är fantastiskt! Alla inställningar är helt underbara! Lite svårt att släppa faktiskt. Och det är blir ännu skönare när min partner styr! Läs mer

-
5 5 1
Mjuk och skön

Det här är utan tvekan den bästa vibratorn jag någonsin har haft! Jag ÄLSKAR den blå färgen och formen på den. Ytan är helt galet mjuk - man kan faktiskt trycka ned sitt finger i den. Det känns riktigt gött mot huden, och med glidmedel på blir det bara ännu bättre. Vibrationerna är kraftiga och känns tydligt i handen, vilketnaturligtvis är lite trist. Men det kan jag gott leva med. Det finns två vibratorer som vibrerar i otakt, vilket ger en böljande känsla i området. Det är väldigtstimulerande, och trevligt att uppleva att det inte bara är en konstant vibration i hela området, utan att det liksom byggs upp långsamt. Läs mer

-
5 5 1
trevlig

Superskön produkt som både kan användas som en snabbt uppfriskning och till längre lekar. Jag älskar att min partner kan styra den, även om han befinner sig långt borta. Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se