1000 Sex Games - Engelska

Klicka på en bild för att förstora den

  • 1000 Sex Games - Engelska  1

1000 Sex Games - Engelska

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

229,00 kr

Produktbeskrivning

Som det står i spelreglerna, så är meningen med spelet “ To make love, sweet love”. Spelet kombinerar tärningar, kort och en spelplan - allihop med det föremål att ge spelarna nya sexuella upplevelser.

Spelet är ett riktigt bra sätt att få ny inspiration och att utmana och utforska varandra på helt nya sätt.
Spelet är mycket enkelt att spela. Det går ut på att man kombinerar “foreplay” , “passionate lovemaking” och “sexy plot twists”.

Det börjar med att den ena väljer ett förspels-kort. Dessa kort har olika teman som t.ex. “naughty dice”, “strip spinner”, “spin the bottle” m.m. Därefter vänds ett passion-kort som ger extra inspiration och guidelines till förspelet. Meningen är att man ska kombinera förspels-kortet och passion-kortet för att intensivera njutningen.

Om man önskar mer variation i leken kan man använda ett “plot twist kort” som ger mer spänning.

Spelet är till 2 vuxna. Var uppmärksamma på att spelet är på engelska.

Detaljer

TITEL: 1000 Sex Games.
REGLER: Simpla.
SPRÅK: Engelska.
STORLEK PÅ BOX: 13 cm x 13 cm.
INNEHÅLLER: 11 x Sex-kort, 10 x 4play-kort, 10 x Plot Twist-kort, 10 x Passion-kort, 2 x Absolute Indulgence-kort, 1 x Sexy Tongue Twisters-kort, 1 x Flatter Me-kort, 1 x Stripping Chart-kort, 1 x spilleplan, 2 x vanliga täringar, 1 x sexual activity-tärning, 1 x body part-tärning, 1 x spelregler.   

Läs villkoren här.

Du recenserar: 1000 Sex Games - Engelska

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.