Amaysin Deluxe Knipkula 104 g

Klicka på en bild för att förstora den

 • Amaysin Deluxe Knipkula 104 g produktbild 1
 • Amaysin Deluxe Knipkula 104 g produktbild 2
 • Amaysin Deluxe Knipkula 104 g produkt i hand 50

Amaysin Deluxe Knipkula 104 g

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

129,00 kr

  Produktbeskrivning

  Få intensivare orgasmer, lättare att hålla dig och diskret stimulering i ett med denna sensationella lilla Deluxe Knipkula från Amaysin, som verkligen är värd sin vikt i guld. Fördelarna är många med denna silikontäckta sötnos.

  Den kan föras in 5,8 cm och har en diameter på 3,5 cm, så med lite vattenbaserat glidmedel glider den lätt in i din privata skattgömma. Den ganska imponerande vikten på 104 gram kommer sätta din knipförmåga på prov, men det kommer kännas fantastiskt. Knipkulan har nämligen en mycket elegant design där toppen böjer sig uppåt en liten, liten aning, så att den kan komma åt din g-punkt. Ingen utomstående kommer kunna gissa sig till att du tar dig en hedersstund mitt ute bland folk.

  Det 8,7 cm långa, flexibla snöret ser till att du snabbt, lätt och säkert kan ta ut knipkulan när du behöver en paus i den upphetsande träningen.

  Bäckenbottenträning stärker musklerna i bäckenet, vilket ger ökad känslighet i vaginan och mer intensiva orgasmer - som dessutom varar längre. Det hjälper samtidigt till att motverka inkontinens. Gynekologer och barnmorskor rekommenderar att kvinnor i alla åldrar tränar sin bäckenbotten.

  Knipkulan är vattentät och därmed lätt att rengöra med tvål och vatten eller sexleksaksrengöring.

  Tips! Prova att träna med knipkulan inne. Det ger en kittlande inre stimulering när du rör dig, samt ökar aktiviteringen i din bäckenbottenmuskulatur.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  DIAMETER: 3,5 cm (som bredast).
  LÄNGD, TOTAL: 14,5 cm (5,8 cm förs in).
  LÄNGD, SNÖRE: 8,7 cm.
  VIKT: 104 g.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Amaysin Deluxe Knipkula 104 g

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.