Amaysin Deluxe Knipkula 56 g

Klicka på en bild för att förstora den

 • Amaysin Deluxe Knipkula 56 g produktbild 1
 • Amaysin Deluxe Knipkula 56 g produktbild 2
 • Amaysin Deluxe Knipkula 56 g produkt i hand 50

Amaysin Deluxe Knipkula 56 g

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

119,00 kr

  Produktbeskrivning

  Förverkliga dina drömmar om intensivare orgasmer, samtidigt som du får lättare att hålla dig och kan njuta av diskret stimulering, allt i ett med denna himmelska Deluxe Knipkula från Amaysin. Fördelarna är alltså många med denna sockersöta lilla sak.

  Blotta 5,8 cm lång och med en diameter på 3,5 cm, glider den lätt på plats i ditt hemliga inre med hjälp av lite vattenbaserat glidmedel. Denna lättviktsdrottning väger bara 56 g, men i gengäld har den en lös inre kula som rullar runt i takt med dina rörelser. Tillsammans med den eleganta designen, där toppen böjer sig för att stimulera din g-punkt, kommer Deluxe Knipkula få dig att sväva på små moln. Och det bästa av allt är att ingen runt omkring behöver veta något!

  Det flexibla snöret på 8,7 cm ser till att du alltid kan ta ut knipkulan på ett snabbt, lätt och säker sätt, när du känner att du behöver en liten paus från den kittlande workouten.

  Bäckenbottenträning stärker musklerna i ditt bäcken. Det gör att din vagina blir mer känslig, samtidigt som dina orgasmer blir mer intensiva och varar längre. När musklerna blir starkare minskar också risken för inkontinens. Gynekologer och barnmorskor rekommenderar därför att kvinnor i alla åldrar tränar sina bäckenbottenmuskler.

  Knipkulan är vattentät, så den är lätt att rengöra med tvål och vatten eller sexleksaksrengöring.

  Tips! Prova gärna att träna när du har knipkulan inne. Det blir en annorlunda upplevelse när dina rörelser samtidigt stimulerar ditt inre. Som en bonus ökar även aktiviteten i din bäckenbottenmuskulatur, som således får lite extra träning.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  DIAMETER: 3,5 cm (som bredast).
  LÄNGD, TOTAL: 14,5 cm (5,8 cm förs in).
  LÄNGD, SNÖRE: 8,7 cm.
  VIKT: 56 g.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Amaysin Deluxe Knipkula 56 g

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.