Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Analkulor

Klicka på en bild för att förstora den

Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Analkulor

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

229,00 kr

Produktbeskrivning

Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls är ett set med svarta analkulor som passar dig som är på jakt efter en sexleksak som kan förse dig med extra skön analstimulans. Varje kula på tråden rymmer en mindre kula inuti, på så sätt förflyttas kulornas tyngdpunkt när du rör dig. Tyngdpunktens förflyttning resulterar i oerhört skön stimulans, helt utan batterier.

Vibro Balls består av totalt 4 stycken kulor, som du en efter en kan föra in. De har en silkeslen yta av silikon och en diameter på 3,2 cm.

Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls levereras tillsammans med 1 tub med avslappningskräm för analen, 1 tub med glidmedel och 2 stycken fingersleeves, som du kan använda för att värma upp innan du för in kulorna.

Kulorna behöver nödvändigtvis inte bara användas på egen hand, utan kan också användas tillsammans med en partner. Partnern kan då dra ut den ena kulan efter den andra tills personen uppnår klimax och en fantastisk orgasm.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med analkulorna för att göra upplevelsen så skön som möjligt.

Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls levereras tillsammans med 29 ml sexleksakrengöring, 10 ml avslappningskräm, 10 ml glidmedel och 2 st. fingerkondomer.

Detaljer

MATERIAL: Silikon och ABS-plast.
FTALATFRI: Ja.
TOTALLÄNGD: 26 cm.
DIAMETER, KULOR: 3,2 cm.
MEDFÖLJER: 1 tub med avslappningskräm för analen, 1 tub med glidmedel, 1 tub med sexleksaksrengöring och 2 st. fingersleeves.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Användarvänlig
Sköna Ännu en bra produkt ifrån anal fantasy, som alltid håller hög standard. det jag gillar mest med dessa är att de är något större än de flesta andra analkulor .
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Användarvänlig
Är otroliga! Dom är perfekta om du vill ja en kul stund för dig själv eller för dig och din partner, dom funkar på alla kön, det ända dåliga med dom ör att dom är lite små för dom som är erfaren och använder andra anal produkter. Trots det så är dom väldigt sköna och roliga att ansvällda.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Användarvänlig
Skööönt Den funkar väldigt bra, lite små jobbigt att få in alla kulor men det går för sig:) tack sinful!
5 5 1

Du recenserar: Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Analkulor

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av: