Anal Fantasy Power Beads
Anal Fantasy Power Beads
269,00 kr
3 för 600:-
Anal Fantasy Power Beads  1
Anal Fantasy Power Beads  2
Anal Fantasy Power Beads  3
Anal Fantasy Power Beads  4

Anal Fantasy Power Beads

4.2 (3)
3 för 600:-
269,00 kr

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.
Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt
Produktbeskrivning

Med Anal Fantasy Power Beads får du vibrerande analkulor som kommer ge dig en djup och mycket stimulerande form av anal stimulering. 

De svarta analkulorna är gjord av ett fast material, men är flexibla nog till att böjas och anpassar, för att den ska kunna få den form som passar just dig bäst. De kan vibrera med multispeedfunktion, som lätt anpassas i botten av vibratorn.

Kulorna kan användas av alla som vill få en extra stimulerande analupplevelse. Den överkomliga storleken innebär att den kan användas av såväl nybörjare som mer erfarna användare.

Power Beads är tillverkade i PVC och ABS-plast, och eftersom de är 100% vattentäta är de lätta att rengöra med tvål och vatten. Använd gärna en sexleksaksrengöring också, så är du garanterad maximal hygien.

Detaljer

MATERIAL: ABS och PVC.
VATTENTÄT: Ja.
LÄNGD: 21 cm, varav ca. 13 cm kan föras in.
DIAMETER: 2,7 cm.
VIBRATIONER: Multispeed.
BATTERI: 2 x AAA-batterier (säljs separat).

ARTIKELNUMMER: 14760.
Kundrecensioner
4.2
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (3)
Genomsnittlig

Lite för enkel och hård plast. Bra storlek och lätt att använda, ok vibrationer.

-
5 3 1
Läcker produkt!

Kulorna är hårda och fina i plast. Lätt att rengöra. Vattentät, så kan användas överallt. Det slår och skakar bra! Rimligt prissatt! Mycket nöjd med produkten.

-
5 5 1
Kul

Detta är min ersättare för vanliga analkulor, och jag planerar att fortsätta med det. Älskar att den också vibrerar. Den är lätt att använda och inte i en hemsk färg med glitter, vilket är ett plus. Jag får kramp efter ett tag, så jag kan inte använda den särskilt länge tills det är mer obehag än nöje. Men jag hoppas att med merträning kan jag använda den längre. Den är också ganska tyst. Den enda nackdelen är typen av batteri den behöver. Detta är den enda prylen i hela lägenheten somanvänder den här typen av batteri, istället för standard AA. Men förutom det är den underbar och gör precis vad den ska göra. Läs mer

-
5 4 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se