Anal Fantasy Power Beads

Klicka på en bild för att förstora den

  • Anal Fantasy Power Beads  1
  • Anal Fantasy Power Beads  2
  • Anal Fantasy Power Beads  3
  • Anal Fantasy Power Beads  4

Anal Fantasy Power Beads

Bli den första som recenserar den här produkten

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

269,00 kr

Produktbeskrivning

Med Anal Fantasy Power Beads får du vibrerande analkulor som kommer ge dig en djup och mycket stimulerande form av anal stimulering. 

De svarta analkulorna är gjord av ett fast material, men är flexibla nog till att böjas och anpassar, för att den ska kunna få den form som passar just dig bäst. De kan vibrera med multispeedfunktion, som lätt anpassas i botten av vibratorn.

Kulorna kan användas av alla som vill få en extra stimulerande analupplevelse. Den överkomliga storleken innebär att den kan användas av såväl nybörjare som mer erfarna användare.

Power Beads är tillverkade i PVC och ABS-plast, och eftersom de är 100% vattentäta är de lätta att rengöra med tvål och vatten. Använd gärna en sexleksaksrengöring också, så är du garanterad maximal hygien.

Detaljer

MATERIAL: ABS och PVC.
VATTENTÄT: Ja.
LÄNGD: 21 cm, varav ca. 13 cm kan föras in.
DIAMETER: 2,7 cm.
VIBRATIONER: Multispeed.
BATTERI: 2 x AAA-batterier (säljs separat).

Läs villkoren här.

Du recenserar: Anal Fantasy Power Beads

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av:


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.