Autoblow A.I. Blowjob Maskin

Klicka på en bild för att förstora den

 • Autoblow A.I. Blowjob Maskin 1
 • Autoblow A.I. Blowjob Maskin 2
 • Autoblow A.I. Blowjob Maskin 3
 • Autoblow A.I. Blowjob Maskin 4
 • Autoblow A.I. Blowjob Maskin 5
 • Autoblow A.I. Blowjob Maskin 6
 • Autoblow A.I. Blowjob Maskin 7
 • Autoblow A.I. Blowjob Maskin 8

Autoblow A.I. Blowjob Maskin

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 541,00 kr

  Produktbeskrivning

  Låt innovativa Autoblow A.I. Blowjob Maskin tillfredsställa dig med en oändlig ström av extremt verklighetstrogna avsugningar. Den är designad med artificiell intelligens och stimulerar 250 olika punkter på din penis, med tekniker som den lärt sig från över 100 timmars porrfilmer med oralsex.

  Luta dig tillbaka och låt maskinen göra hela jobbet. Du behöver bara tränga in mellan de mjuka silikonläpparna och njuta av 10 olika oralsextekniker, varav ett program ändrar sig varje gång du använder det. Förstärk den realistiska känslan med vattenbaserat glidmedel, så får du en riktigt oförglömlig upplevelse.

  Autoblow A.I. är utrustad med en industriell motor och ett högkvalitativt fläktsystem, så den är byggd för att hålla länge. När du kopplar in den i vägguttaget kan den alltid hålla på tills du helt enkelt inte orkar mer.

  Den mjuka, töjbara sleeven av premiumsilikon är urtagbar, lätt att rengöra med vatten och sexleksaksrengöring, samt kan bytas ut mot andra Autoblow A.I. sleeves (säljes separat).

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon, ABS-plast.
  ALLERGENER: Ftalat- och latexfri.
  VATTENTÄT: Nej, med sleeven kan tas ur för att tvättas.
  LÄNGD: 24 cm.
  INRE DJUP: 20 cm.
  INRE DIAMETER: 1 cm (töjbar upp till 5,2 cm).
  INSTÄLLNINGAR: 10, varav 1 uppdaterar sig från gång till gång.
  HASTIGHETER: 10.
  STRÖMKÄLLA: Sladdansluten.
  VIKT: 1490 g.
  REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNINGAR: Engelska, spanska, tyska, holländska, franska, italienska, svenska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Katastrofdålig kvalitet och ingen behaglig upplevelse. enheten var glapp i strömkontakten från början.
  Den var inte heller särskilt skön att befinna sig inuti, kanske om man överlag är har mindre storlek än genomsnitt att den kan vara skön och klara av att stimluera dig, under förutsättning att det är något som fungerar. Köp en Tenga eller Fleshlight istället.
  5 1 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Bästa just nu Jag har haft Autoblow A.I ett tag nu och kan säga att det är den bästa produkten jag äger. Man får nog inte ha allt för grov eller väldigt kort. Själv är jag medel på båda. Maskinen gör jobbet åt en och man har en stor mängd att välja på. Jag gillar att edga där maskinen kör några sekunder och sedan stannar någon sekund. Jag kör så ett tag och går sedan över till något av programmen som kör hela tiden. När man närmar sig klimax så finns en pausknapp.
  Grym maskin som jag kan rekommendera. Enda negativa verkar vara sleeven som verkar slitas snabbt.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Intressant produkt som inte alls är värd pengarna. Köpte denna i hopp om att det skulle vara en kul grej att ha medans flickvännen är iväg i några månader, fick hem den och ville självklart testa.
  Blev MYCKET besviken.
  Produkten har väldigt svårt att hålla en stadig hastighet, oavsett vilket program. I vissa fall dör den helt mitt under "akten" då måste den startas upp igen för att få fart på.
  Har en storlek på ungefär 4,8 och enligt beskrivningen ska produkten klara av mycket mer, men tyvärr blev erfarenheten väldigt obekväm och nästan skavande trots stora mängder glidmedel. Motorn orkar inte med speciellt mycket och ger upp ganska enkelt.
  Produkten har inga lägen där den håller ett och samma tempo utan hela tiden byter hastighet.
  Jag fortsatte använda produkten i hopp om att det kanske skulle bli bättre men icke, ingen sorts variation mellan rörelserna (oavsett program) utan den ena påminner om den andra med ytters ytterst liten skillnad.
  Utöver att produkten stängde av sig sporadiskt ca 6ggr under dom 15 första minuterna så blev Produkten varm efter ungefär 15 minuter och tände då den röda lampan som indikerar på överhettning samt stängde av sig.

  Produkten är stor och klumpig.

  Hyfsad kvalité på produktens material men funktionen är långt ifrån bra.
  Rimlig summa för denna produkt skulle jag säga är runt 700 kr. inte en krona högre.

  Hela historien slutade med att jag fick avsluta på det hedliga sättet.

  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Måste vänja sig Det tog en stund att vänja sig till A.I., men nu ger den en mycket annorlunda och kraftigare upplevelse än de andra produkterna jag har i lådan.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Kvalitetsmaskin, den bästa, efterlängtad Har nu provat på en hel del, och denna är en klar vinnare.
  Framför allt "AI" delen där den kör osystematiskt är bra, det är fett att inte veta nästa rörelse, närmare verkligheten.
  Sleeven är lite hård och fattig, så jag har satt in SayberX's sleeve, den är så mjuk, flexibel och knottrig. Saybermaskinens mekanism är nämligen inte så bra.
  På förpackningen står det att man kan köpa andra inner-sleeves, kan inte se dem hos Sinful just nu, men det måste undersökas närmare.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Produkten fungerar, men saknar grädden på moset På det hela taget är produkten helt okej. Motorn värmer upp produkten under användningen, så man slipper känslan jag har haft med Fleshlight där det känns som att torrjucka en kall fisk. Det finns massvis med funktioner och funktionerna... Fungerar. Konstigt att behöva säga det som något positivt men vi lever i en värld där allt säljs och resultaten inte alltid spelar roll. Av de tio funktionerna har jag insett att det bara är ett par som gör jobbet tillräckligt bra, så många av funktionerna är alltså irrelevanta för mig, även om omväxling förnöjer. 'Edging' programmen är rätt och slätt bortkastade. Jag har använt produkten under lång tid, utan att lyckas få till ett avslut med bara produkten. Det var först när jag la till lite höftarbete som jag kom i mål, men herre jesus vad skönt det blev då. Nu är jag kanske lite speciell av min som sliter för att få jobbet gjort, men kan köra på i timmar, så jag skulle nog försöka rekommendera en ring för att hålla blodet fångat i lemmen om du är i min position. Nu betalade jag fullpris för produkten, och jag försöker fortfarande bestämma mig för om det var värt det. Ja, det är objektivt sett bättre än en fleshlight och händerna, men är det en produkt du bara kan trä på staken och njuta av? Nej, det är det inte.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Fungerar ! Den fungerar ! Stimulerar och fungerar. Värd pengarna och inte bara konfetti. Jag har bara provat en gång och om jag inte hade fått kramp i magmusklerna.........Den "sleeven" som är inkluderad är så väldigt trång att jag var tvungen att vara så pass upphetsad för att "få in den" att jag till slut fick kramp i magen när jag till slut fick till det. Går garanterat bättre nästa gång men jag ångrar inte investeringen ! Skriver en bättre kommentar senare ! Medan du väntar på det så beställ en och vänta på posten och se fram emot den !
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Autoblower A.I. är ganska bra på det den gör, MEN... Autoblower A.I. är tyvärr inte som att få ett äkta blowjob, MEN den är betydligt bättre än en fleshlight, och den har en ganska trevlig känsla, men det är svårt att "komma" bara från maskinen utan att göra något själv. Medan maskinen kör och du använder den som en fleshlight är det en väldigt bra upplevelse, detta gav mig en av de kraftigaste orgasmerna jag fått från leksaker i hela mitt liv. Nu köpte jag den oturligt nog till fullpris och dagen efter blev det extrapris, men den är garanterat värd att köpa med tanke på att den slår högerhanden flera hundra gånger om.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  A.I. Blowjobmaskin En mycket bra produkt !
  En av de bättre jag har !!
  Har du en normalstor penis är den perfekt !!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Underbar Skön och bra äntligen börjar det komma bra maskiner för oss män. Denna passar kanske inte alla så som dom med större organ så innan köp fundera noga. Det största problemet jag stött på är att motorn är för svag just denna är lite bättre. Framtiden för dessa maskinerna ser ju rätt ljus ut nu.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Nya upplevelser Igår höll jag på mina gentlemannaprinciper om "inget sex på första dejten", så då bara bekantade vi oss med varandra. Idag ville Ai fördjupa vår relation. Jag namnger alltid mina sexleksaker, och den här fick alltså det japanska kvinnonamnet Ai. Jag valde att införskaffa Ai av två anledningar: Jag sätter pris på hög kvalitet, och enligt beskrivningen får stora penisar plats i den. Låt oss se om det stämmer... Ains manual är enkel att förstå sig på, och motorns kontrollknappar är tydliga och lätta att använda även när man är upphetsad. Den ansluts till vägguttaget, vilket känns som en hållbar och pålitlig lösning. Utseendet är lite klumpigt, men om det garanterat hållbarheten så känns det helt okej. Silikonet på insidan är bekvämt och elastiskt. Munnen ser liten ut, men den töjer sig fint och kan hantera min penis som är nästan 15 cm i omkrets. Inne i maskinen finns en ring som rör sig upp och ner inne i enheten. Den är något mindre i diameter än öppningen i locket, så det var precis så att mitt ollon kunde passera genom den. Insidan är dock 20 cm djup, vilket innebär att jag kan stöta hela vägen in. Det är verkligen ett drömscenario och knappast något man brukar uppleva med motoriserade onaniprodukter. Jag experimenterade med alla avsugningsprogrammen, och precis som beskrivningen utlovat kunde variationen kännas över hela penisen. Vi höll på i en halvtimme, och under den tiden behövde jag bara lägga till glidmedel en gång, så inget att klaga på där. Motorn har ett lite skallrande ljud, men det ligger på en okej ljudvolym. Jag däremot fick mig en riktig skrikorgasm! Efteråt var det bara att tömma ut satsen i avloppet, tvätta av den med varmt vatten, torka den (jag kan rekommendera att använda en luftmadrasspump) och underhållsbehandla med potatismjöl. Det brukar jag göra med mina Fleshlights, för att de ska behålla sin fina kvalitet, och det fungerade lika bra här. Under användningen är det viktigt att komma ihåg att motorn sitter i botten, och att det därför finns en luftventil här nere. Jag måste ju se till att Ai kan andas, så detta luftintag får inte blockeras med t.ex. tyg. Ai är perfekt för en man som mig med lång penis. Har du en penis som är kortare eller tunnare än genomsnittet kanske du blir lite besviken på upplevelsen. Om Ai visar sig vara hållbar, då är det definitivt värt pengarna.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Besvikelse... Jag och min fru hade höga förväntningar på den här produkten.
  Tyvärr måste jag säga att den inte håller måttet för vad den utges att va. Har du ett lite kraftigare organ så orkar inte motorn driva sleven och den stannar. Så den kraftfulla motorn som sägs i reklamen är en stor lögn eller så undrar jag hur svag föregångaren va.
  Själva sleven är skön, men känslan av att få en avsugning är inte ens nästan i närheten av verkligheten. För mig fungerar inte produkten och den lyckades inte ge mig en orgasm och efter 45 minuter gav vi upp så min fru fick sköta den biten.
  Priset på produkten ligger väldigt långt över vad den är värd, 6-700 kronor vore nog en rimligare summa.
  Den är lätt att rengöra och enkel att få torr.
  Den känns stor och klumpig i sitt utformandet och den är inte speciellt tyst. Tanken på funktionen är god men tyvärr tror jag mer på en funktion av luft som sug, blås och vakuum funktion.
  Så tyvärr kommer den här produkten hamna på ett ställe där den kommer samla damm och inte användas något mer. En vanlig fleshlight är betydligt mycket skönare och mer prisvärd.
  5 3 1

  Du recenserar: Autoblow A.I. Blowjob Maskin

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.