Diskret forsändelseFördelar med att handla på Sinful.se

Baseks Micro Magic Wand Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

  • Baseks Micro Magic Wand Vibrator
  • Baseks Micro Magic Wand Vibrator
  • Baseks Micro Magic Wand Vibrator

Baseks Micro Magic Wand Vibrator

I lager igen den 2018-11-21 Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

99,00 kr

Produktbeskrivning

Är du på jakt efter en liten och enkel vibrator som kan kittla dig med kraftiga vibrationer? Då är Baseks Micro Magic Wand Vibrator ett måste.

Den har en kompakt storlek och är enkel att ta med sig på resande fot. Wanden är perfekt när vill ha yttre stimulering av klitoris och kommer helt garanterat bli en orgasmfylld ny bekantskap.

Den har multispeedfunktion så att du själv kan välja hur kraftig stimuleringen ska vara. Den användarvänliga designen gör den perfekt för nybörjare.

Baseks Micro Magic Wand Vibrator är tillverkad i ABS-plast och har en mjukt PU-huvud. Den är ftalatfri. Vibratorn drivs med 6 x LR44-batterier (ingår).

Details

MATERIAL: ABS med PU-skal.
FTALATFRI: Ja.
VATTENTÄT: Nej.
LÄNGD: 10,5 cm.
DIAMETER: 2,6 cm.
BATTERITYP: 6 x LR44-batterier (ingår).

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Användarvänlig
Orgasmgaranti
liten och kraftful Liten och smidig vibrator som gör precis vad den lovar. Väldigt kraftfull för sin storlek, blev själv förvånad. Halsen mellan skaftet och huvudet har en viss rörlighet vilket gör vibratorn lätt att placera där man vill. Väldigt skönt och mjukt material.
I de lägre vibrationerna låter den i princip ingenting, i det högsta läget låter den rätt så mycket men inget som borde höras in till rummet bredvid.
Bra storlek för att kunna använda under sexakten både om hen är över dig eller bakom dig. Går också väldigt bra för honom/henne att använda på dig. Har du inte haft en vibrator innan och vill testa på så är det här en perfekt första vibrator.

Pros: Smidig och nätt, ger vad den lovar. väldigt prisvärd, bra för nybörjare så väl som vana användare. Lätt att använda, och lätt att reglera vibrationen.

Cons: i starkaste läget så låter den kanske lite väl mycket, men fortfarande värt det. Om ni/du använder den väldigt länge, ofta och på högsta styrkan så drar den slut på batterierna lite väl snabbt för min smak så tänk på att skaffa lite extra batterier till den så att ni/du inte står utan när den behövs.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Vibrationsstyrka
Tystlåten
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Sötaste vibratorn Denna lilla vibratorn är utan tvekan en mini, och så otroligt söt. (Om nu vibratorer kan vara söta haha)
Om man bor med någon (som inte är ens sexpartner eller dylikt) så är denna ett måste. Liten, nätt, tyst och garanterat med orgasmer.
Pros; Tyst, lätt att gömma, lätt att ta med sig när man reser, kraftfulla vibrationer för att vara i en sådann liten filur, suverän nybörjarvibrator, bra pris dessutom
Cons; Ju mer intensiva vibrationer, desto mer låter den. Inte så märkvärdigt högt, man tänker inte på det som t.ex. om man skulle jämföra med en elektrisk tandborste.

Med tanke på både pris och kvalité så tycker jag att du som funderar på den, go for it girl (or boy)
5 5 1

Du recenserar: Baseks Micro Magic Wand Vibrator

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av: