Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

baseks

baseks är en kollektion med de överlägset mest populära typerna av sexleksaker till honom, henne och par. De passar perfekt till nybörjare, samt till dig som vill experimentera med nya sorters sexleksaker. Den användarvänliga och färgglada designen gör baseks produkter både enkla att använda och fina att se på. Här på sidan hittar du allt från vibratorer och buttplugs, till penisringar och mycket annat.

baseks - Sexleksakernas version av lösgodis

Allt du kan önska dig

Det populära märket baseks producerar sexleksaker som ligger i den lägre änden av prisskalan, för att alla ska kunna få del av kakan. Även om priset har pressats ner, så har man inte kompromissat med kvaliteten, när det kommer till det stora produktutbudet från detta danska märke. Därmed kan du absolut våga investera i flera av de härliga produkterna som erbjuds, utan att oroa dig för vare sig din kropp eller din plånbok.

Hos baseks kan du alltså hitta allt vad du kan önska dig när det kommer till vuxenleksaker. Man kan nästan kalla märket för sexleksakernas version av lösgodis. Här får du nämligen möjlighet att välja ut enskilda produkter som du saknar, och kan därmed uppleva glädjen från fler roliga och stimulerande produkter. Tack vare det låga priset är det också lätt att blanda flera olika typer av leksaker, utan att det kostar skjortan. Med andra ord perfekt att köpa, om du vill experimentera med nya varianter som inte redan finns i leksakslådan.

Snygga färger

Idag tillverkas det mycket sexleksaker i neutrala färger, som svart eller naturfärgat, eftersom många föredrar dessa varianter framför andra. Det gäller dock inte danska baseks produktutbud. Här har man gått all in på starka färger, vilket ytterligare förstärker den lekfulla mentaliteten man redan befinner sig i, när man ska använda de läckra och effektiva varorna.

Så trots att det är ett skandinaviskt märke vi talar om, är det inte de klassiska nordiska vibbarna som har tagits i beaktning när baseks skulle produceras. Här ligger fokus på effektivitet, samt att produkterna ska kunna förbättra humöret hos användaren. Så du kan vara säker på att man har tänkt igenom även de små saker när sortimentet tagits fram. Allt från utformning av de enskilda sexleksakerna, till färgvalet och nyansen av den färg man till sist landat på är planerat in i minsta detalj. Allt för att du ska få den bästa av upplevelser, när du köper en av de färgstarka produkterna.

baseks är till för alla

Precis så är det, baseks vänder sig till alla. Det låga priset gör dem till ett naturligt val för nybörjare, eftersom du här kan köpa hem flera olika produkter och testa dig fram till dina personliga favoriter. När du har hittat det du gillar bäst, då kan du snabbt och lätt uppgradera till ett av de andra alternativen som finns att köpa här hos Sinful.

Men baseks är också ett perfekt märke för dig som har tidigare erfarenhet, och vill ha en bred palett av erotiska produkter att välja mellan, men fortfarande få valuta för pengarna. De färgglada sexleksakerna är perfekta att ha i ditt privata sortiment hemma i sängkammaren, där de blir ett utmärkt komplement till de lite dyrare och mer utmanande produkterna du kanske redan äger.

Allt som allt kan Baseks bäst beskrivas som färgglada, festliga och fräcka sexleksaker, som vänder sig till alla typer av män och kvinnor. Letar du efter sexleksaker av hög kvalitet till låga priser, då är baseks rätt val för dig.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful