Bathmate Control Delay Kräm 7 ml

Klicka på en bild för att förstora den

  • Bathmate Control Delay Kräm 7 ml  1
  • Bathmate Control Delay Kräm 7 ml  2

Bathmate Control Delay Kräm 7 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

199,00 kr

Produktbeskrivning

Håll dig hårdare längre med Control Delay-krämen från Bathmate.

Förläng din erektion och därmed din njutning med den här delaykrämen. Eftersom du skjuter upp din orgasm ger den dig också starkare och ännu mer intensivt klimaktiska upplevelser när du når fram.

Controlkrämen är framställd i uteslutande naturliga ingredienser med extrakt från bl a kamomill, ginseng och gingko biloba som gör den unika formeln både lätt bedövande, potent och uppiggande.

Kommer i behändiga 7 ml-tuber och är väldigt dryga i bruk. Applicera bara några droppar åt gången. Kan appliceras lång tid i förväg så att du inte behöver sluta när det känns som allra bäst.

Parabenfri, alkoholfri och dermatologiskt testad.

Detaljer

INNEHÅLLER: Delaykräm gjord uteslutande på naturliga ingredienser bl.a. kamomill, gingko biloba, ginseng, jojobaolja och epimedium (horny goat weed).
MÄNGD: 7 ml (använd några få droppar åt gången).
BRUKSANVISNING: Engelsk.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Sjukt bra. Va väldigt skeptisk till denna krämen. Men oj va fel jag hade. Smetade på två droppar en timma innan leken skulle börja. Efter en 30 min så blev det en liten pirrande och svidande känsla så jag gick och tvättade mig och då försvann den svidande känslan.
Sen när allt började kände jag direkt att detta kommer funka. Jag kunde hålla på hur länge som helst kändes det som men fick ge mig när frugan inte orkade mer. Kan varmt rekommendera denna produkt men tänk på att inte ta för mycket då försvinner känslan för mycket.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
The #best product The best product in the market.you want to delay then bathmate is the right product!no beating around the bush:
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Extrem bra kräm som håller erektion lång tid. Bathmate Control Delay Kräm är kraftfull kräm man vill förläng sin erektion och vill inte erektion för tidigt. Jag har testat olika produkter förut som har fungerat bara stund. Från krämen jag hållde lättare minst 1 timme utan erektion under 10-15 min.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Mycket bra kräm som håller vad den lovar. Det bästa med denna kräm är att det går att smörja på 2 timmar innan action och den funkar lika bra. Har testat andra krämer som man måste smörja på precis innan och det är inte alltid så lätt. En del andra krämerna har även gjort lillkillen totalt bedövad och då funkar det inte alls. Men denna kräm är riktigt bra och dryg.

Dock en liten varning som gäller alla liknande krämer: Ta inte för mycket, 1-2 droppar räcker. Tar du för mycket är det inte säkert att lillkillen fungerar.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Väldigt bra Jag har testat liknande produkter förut som inte har fungerat alls. Smörj 1-2 droppar, vänta en timme och sen är det bara att sätta igång.
5 5 1

Du recenserar: Bathmate Control Delay Kräm 7 ml

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *