beGLOSS Perfect Shine 250 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • beGLOSS Perfect Shine 250 ml 1

beGLOSS Perfect Shine 250 ml

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

229,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vårda din fetishoutfit med Perfect Shine från beGLOSS som både vårdar och skyddar samtidigt som den ger en långvarigare spegelblank shine.

  Den perfekta allt-i-ett-produkten inom latexvård. Du bestämmer själv om du vill tvätta plagget i Perfect Shine eller bara fräscha upp det lite.

  Doppa latexplagget i en blandning bestående av 15 ml Perfect Shine per 5 liter vatten. Rör om i vattnet så att du är säker på att hela ytan behandlas och häng därefter upp plagget på tork.

  Med hårt vatten är det viktigt att du torkar bort eventuella droppa innan de torkar in. För extra glans kan du med fördel putsa din outfit med en dammfri trasa (t ex den för ändamålet särskilt framtagna trasan beGLOSS Wipe Polish som köps separat).

  Förbered t ex beGLOSS-trasan med lite Perfect Shine, lägg den i handväskan till klubben eller fetishfesten så att du alltid är redo.

  Utöver att ge perfekt shine förhindrar också behandlingen med beGLOSS att plagget klibbar ihop när det inte används, liksom det gör materialet extra mjukt och förlänger hållbarheten.

  Kan användas till alla typer av latex- och gummiprodukter.

  Detaljer

  MATERIAL: 100% Dimethicone
  KONSERVERINGSMEDEL: Nej.
  STORLEK: 250 ml.
  DOFT: Neutral.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: beGLOSS Perfect Shine 250 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.