Rimba Benspretare Metall Justerbar

Klicka på en bild för att förstora den

  • Rimba Benspretare Metall Justerbar  1
  • Rimba Benspretare Metall Justerbar  3
  • Rimba Benspretare Metall Justerbar  4
  • Rimba Benspretare Metall Justerbar  5

Rimba Benspretare Metall Justerbar

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

529,00 kr

Produktbeskrivning

Rimba benspretare i metall är perfekt för dig som älskar fixeringslekar.

Med hjälp av manschetter (ingår ej) kan man spänna fast förtterna i var sin ände av benspretaren. Stången försäkrar på så sätt att det är omöjligt att samla benen. Är man van vid det kan man också välja att spänna fast handlederna i var sin ände av benspretaren.

Benspretaren består av 3 separata stänger som du lätt kan samla och klicka ihop vid hjälp av de medföljande låspinnar. Den är därför också lätt att ha med sig då den inte tar upp så mycket plats när den inte änvänds.

Obs! Handled- och fotledmanschetter ska köpas separat.

Detaljer

MATERIAL: Metall.
LÄNGD: 55-85 cm.
INNEHÅLLER: Benspretare (3 delar), 4 karbinhakar och 2 låspinnar.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Lite ranglig i yttersta läget Lite ranglig i yttersta sprintläget så kommer nog inte gå att använda i sitt längsta läge tyvärr. Och sprintarna går nog inte att dra i och ur varje gång då håller dom nog inte länge som tidigare recension nämnde. Annars helt ok fyller sin funktion.
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Kul leksak med brister Enkel konstruktion och användbar flera sätt, stående benspret, doggy fastsatt även händer, benspret liggande rygg, böj upp benen. Den stora bristen är sprintarna som är klen kvalitet o går sönder, dvs sprintens lilla stoppkula går sönder i änden på sprint. Sen trillar sprint lätt ur. Nya finns inte köpa här på sinful. I övrigt användbar och hållbar. Så hitta nya sprintar nånstans så är produkten bra.
5 3 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Helt okej, Jag gillar kvalité, precision och genomtänkta produkter. I alla ära är detta en relativt simpel sak i säg men jag känner att man kunde gjort den bättre med tanke på att det mer eller mindre är tre rör med hål och två sprintat för vad det är ganska mycket pengar. Gannska klent material och skranglig konstruktion men den fyller ju sitt syfte men är man kvalitetsmedveten och finner nöje i att använda kvalitetsprodukter så kanske detta inte är produkten för dig. Känns lite för mycket som en billig ”leksak”.
5 3 1
Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Kinky
Fantastisk Underbar mojäng som är otroligt skoj att leka med och kombinera med andra tillbehör, gillar att den är justerbar
5 4 1

Du recenserar: Rimba Benspretare Metall Justerbar

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *