Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
En kvinna som håller i en vibrator En kvinna som håller i en vibrator
Varumärken
Content Specialist
Uppdaterad:28/05/2024

Biird: Där skönhet möter njutning

Innehållsförteckning

Med oändliga alternativ för sexleksaker och varumärken i branschen kan det vara ett härligt men också ett skrämmande äventyr att hitta en ny njutningskompis. Oavsett om du redan har funnit dina favoritleksaker eller fortfarande är på jakt efter en perfekt matchning, finns det ett varumärke som du inte får missa: Biird.

Biird är ett njutningspositivt varumärke från Nederländerna lett av kvinnor - som har åtagit sig att omdefiniera nöje i sovrummet (och utanför) samtidigt som det suddar ut linjen mellan leksaker avsett för njutning och estetisk inredning.

Möt och hälsa på dagens medlemmar

Från klitorisvibratorer och G-punktsdildos till penisringar och analpluggar, så har Biird något för varje humör och smak.

Idag är vi superglada över att kunna presentera fem av våra favoritleksaker från deras fantastiska kollektion - så gör dig redo att träffa några av medlemmarna och kanske hitta dina nya bästisar i sovrummet när vi ändå är inne på spåret!

Gii: The Star of the Show

En G-punktsvibrator

Att öppna en av Biirds produkter är verkligen en unik upplevelse i sig, från de vackert designade lådorna och leksakerna till de omsorgsfullt utformade tillbehören och förvaringsväskorna. Men med Gii blir upplevelsen ännu mer speciell!

För dig som letar efter mjukare, mildare vibrationer är Gii din nya BFF. Den erbjuder inte bara några av de mest skonsamma vibrationer vi någonsin har upplevt, utan är också tyst som en mus. Perfekt för omgångar under kvällskvisten - när du vill hålla saker och ting diskreta.

Men låt dig inte luras av dess mjuka sida. Om du är mer av en power-tjej, så har Gii precis det som du behöver. Med åtta intensitetsinställningar för alla vibrationslägen hittar du den perfekta inställningen och intensiteten för att träffa precis rätt punkt, oavsett om du vill ha inre eller yttre njutning. 

Gii är vattentät och vackert designad både på insidan och utsidan, samt levereras vibratorn tillsammans med en lyxig sammetspåse för förvaring och tre bedårande, små påstrykningsbara lappar. Dessa små detaljer gör Gii till något alldeles extra och definitivt till en av våra favoriter.

Evii: Den förbjudna frukten du inte kan motstå

En droppformad vibrator tillsammans med en tillhörande laddplatta

Med sin droppform, mjuka silikon och lekfulla färger är Evii definitivt en frestelse för både ögon och sinnen. 

Med dubbla motorer, en på spetsen för riktad stimulering och en på undersidan för djupa mullrande sensationer - har du all den mångsidighet du behöver för att massera dina söta punkter precis som du vill ha det. 

Och det är inte allt! Evii levereras med en lyxig laddplatta som är utformat som ett smyckesfat, så att du kan visa upp din droppformade ädelsten tillsammans med dina favoritaccessoarer. Hur coolt är inte det? Helt fantastiskt!

Men oroa dig inte, om du vill hålla saker och ting lite mer diskreta levereras den också med en egen förvaringspåse som förvarar din lilla droppe av glädje säker och ren, men alltid redo för nästa omgång.

Regii: Vem har sagt att två är för mycket?

Två analpluggar

Även om Biirds vibratorer är riktigt härliga, förtjänar deras silikonleksaker precis lika mycket beröm. 

Så möt därför Regii: en duo av små och medelstora analpluggar gjorda av silkeslen silikon i en fantastisk blå färg.

Perfekt för dem som vill doppa tårna och upptäcka bakdörren - eller för de mer erfarna som vill utöka sin kollektion av analleksaker.

Denna fantastiska duo har avsmalnande spetsar för enkel, smidig insättning och en bred bas som inte bara säkerställer att de sitter bekvämt på plats utan också gör avlägsnandet lätt som en plätt. 

Pixii: Energigivande förtjusning

En rosa G-punktsdildo

Om du, precis som vi - älskar kristallers energigivande skönhet, säg då hej till Pixii, Biirds underbara G-punktsdildo gjord av fantastisk rose quartz.

Med en rundad spets och ett perfekt böjt skaft utformat för riktad G-punktsnjutning, är denna lilla pärla så vacker att du kan slits mellan att använda den eller visa upp den. Spoilervarning: du kan absolut göra båda!

För de äventyrliga själarna och temperaturspelsentusiasterna där ute är Pixii en dröm som går i uppfyllelse. Lägg den i kylskåpet för en svalkande känsla, eller skölj den under varmt vatten för ångande sensationer.

Kalii: Dubbelsidig glasglädje

En dildo i glas

Sist men absolut inte minst har vi Kalii, en fascinerande dubbeländad handgjord dildo tillverkad av borosilikatglas och avslutad i en fantastisk lila regnbågsfärg.

Varje ände av Kalii erbjuder en annan känsla, så att du kan utforska och hitta det som känns bäst. Oavsett om du är på humör för en slät eller räfflad upplevelse är det böjda skaftet utformat för att träffa precis rätt punkt varje gång.

Precis som sin kusin Pixii, är Kalii perfekt för dig som älskar att experimentera med temperaturspel eller vill ge det ett försök. Materialet i borosilikatglas gör den inte bara hållbar utan ser också till att den behåller temperaturen längre, vilket förbättrar din sensoriska upplevelse.

Fly High med Biird

Och där har du det - en smygtitt på några av våra favoritleksaker från detta förtrollande varumärke.

Biird erbjuder något för alla som vill förhöja sina intima stunder, från produkternas utsökta design till de härliga upplevelser de utlovar.

Så vidga dina vyer och utforska Biirds lekfulla kollektion. Och vem vet? Din nästa favoritkompis kan vara bara ett litet kvittrande bort.

Olika sexleksaker placerade bredvid varandra

Fler artiklar

    Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

    Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

    Snabb och diskret leverans
    Fri frakt vid köp över 700 kr
    Postnord
    Instabox
    Visa
    Mastercard
    Maestro
    Klarna
    PayPal
    Swish

    Snabb leverans

    Postnord
    Instabox

    Säker betalning

    Visa
    Mastercard
    Maestro
    Klarna
    PayPal
    Swish

    SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

    Alla modeller är över 18 år.

    Copyright © 2008-2024 Sinful