Anala Sexleksaker för Kvinnor

Att stimuleras analt kan vara en oerhört häftig upplevelse. Hos Sinful.se har ett stort utbud anala sexleksaker för kvinnor som redan experimenterat med analstimulering, men också för de som just har börjat med denna typ av lekar. I vårt sortiment hittar du kittlande analpluggar och analdildos, analglidmedel och avslappningssprayer, m.m.

En god hygien är extra viktigt när du experimenterar med analstimulation och sexleksaker, vare sig du använder med anala sexleksaker för kvinnor eller inte.

Mest sålda produkter

Bäst kundbetyg

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd att föra in
Diameter
Egenskaper
Appstyrd (9)
Batteridriven (33)
Bejeweled (24)
Fjärrstyrd (50)
Harnesskompatibel (49)
Inflatable (1)
Jelly (5)
Justerbar (2)
Realistic (17)
Reselås (4)
Splashproof (23)
Squirting (1)
Suction Cup (65)
Thrusting Function (7)
Uppladdningsbar (85)
Värmefunktion (4)
Vattentät (92)
Vibrating (115)
Material
100% Natural Black Obsidian Crystal (1)
ABS-plast (11)
Acrylic (1)
Aluminium (8)
Aluminium alloy (3)
Borosilicate glass (3)
Glass (22)
Gummi (2)
Metal (3)
PVC (26)
PVC-plastic (2)
Silikon (235)
Stainless Steel (5)
Stål (14)
TPE (8)
TPR (11)
Zinc alloy (2)
Märke
Adrien Lastic (3)
Alive BDSM Line (1)
Amaysin (10)
Anal Fantasy Collection (4)
Anal Fantasy Elite Collection (3)
Aneros (1)
ANOS (2)
B Swish (1)
B-Vibe (4)
b-Vibe (10)
baseks (30)
Bathmate (2)
Booty Sparks (6)
CalExotics (4)
Chakrubs (1)
Chrystalino (1)
Clean Stream (4)
CoolMann (1)
Dansex (3)
Diogol (1)
Doc Johnson (13)
Dorcel (7)
Dream Toys (3)
FemmeFunn (1)
Fetish Fantasy Gold (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Frisky (2)
Fun Factory (7)
GoGasm (1)
Heavy Hitters (3)
Hot Octopuss (1)
Hueman (2)
Icicles (9)
Joydivision (3)
JOYRIDE (1)
Kiotos (1)
Love To Love (4)
Lovense (2)
Malesation (2)
Master Series (9)
Nexus (16)
Nexus (2)
njoy (4)
NMC (2)
Obaie (9)
OhMiBod (3)
Ouch! (1)
Perfect Fit (4)
Precious Metals (1)
Rimba (1)
Rimmers (2)
Rocks Off (8)
Romp (1)
Rosebuds (6)
Satisfyer (7)
Sinful (67)
Sir Richard's Control (2)
Size Matters (1)
Sport Fucker (1)
Sportsheets (4)
Squeeze-It (2)
Strap-on-Me (1)
Svakom (1)
Tantus (20)
ToyJoy (1)
TOYJOY (1)
Tracy's Dog (1)
Trinity Vibes (2)
Vibio (1)
Vixen Creations (5)
We-Vibe (1)
Whisperz (1)
Willie City (6)
XOUXOU (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (10)
Visa alla 366 produkter
Du har sett 48 av 366 produkter
Ladda fler

Anala sexleksaker för kvinnor gör anala lekar lekande lätt

Utforska möjligheterna med anala sexleksaker för kvinnor

Många gånger kan fokus hamna på dina kvinnliga delarna under såväl förspel som själva sexakten. Det faller sig ganska naturligt, men är faktiskt lite synd. Det tabu som tidigare fanns kring anallekar har dock brutits. Idag är det allmänt känt att många kvinnor får ut väldigt mycket av att stimuleras i och runt anus, och marknaden fullkomligt svämmar över av produkter för kvinnlig analstimulering. I vårt sortiment finns något för alla smaker, vare sig du föredrar en stor eller liten analdildo, analkulor, en stav, eller kanske en buttplugg.

Så vad är poängen med anala sexleksaker för kvinnor, och vad kan de göra som andra sexleksaker inte klarar? Svaret finns i namnet. Analleksaker tillverkas specifikt för att stimulera de extra känsliga nerverna som gömmer sig i och omkring anus. De kan användas till förspel, eller som en del av samlaget, och ger ofta ett mer intensivt klimax. De flesta kan också enas om att anallekar är något väldigt intim. Många menar faktiskt att behovet av respekt och tillit ger förhållandet en extra dimension. 

Låt inte oerfarenheten begränsa dig

Det spelar ingen roll hur erfaren du är när det kommer till analstimulans. I vårt sortiment av anala sexleksaker för kvinnor kan du garanterat hitta något som passar just dig, även om varje kvinna naturligtvis är unik. Om du är helt grön på området och mest har lust att utforska det hela i ditt eget tempo, då finns det massor av produkter till nybörjare. De är mindre både på bredden och längden, så att de inte känns så skrämmande att använda. Har du redan experimenterat en del och känner dig redo at gå vidare till nästa nivå, då finns det analleksaker i större format och med fler funktioner. Prova t.ex. en analvibrator, som kan ge leken en extra kittlande känsla.

Alla våra anala sexleksaker för kvinnor är utrustade med fot eller stopper. Du kan därmed känna dig trygg när du leker, vilket bidrar till ökad njutning. Tänk också på att använda glidmedel när du tillfredsställer dig själv analt. Kvinnans anus producerar inget naturligt glidmedel, så du måste alltid tillföra detta. En del tar glidmedel på fingrarna och börjar leken med dem.

Bra uppvärmning inför analsex

Har din partner uttryckt intresse för analsex? Eller är det kanske du själv som gärna vill prova på det? Oavsett vad är det en mycket bra idé att använda anala sexleksaker för kvinnor, innan du ger dig i kast med the real deal. Din kropp behöver alltid förberedas för sex, och det är särskilt viktigt inför analstimulering. Anus förändras inte nämnvärt när du blir upphetsad, så du måste bygga upp stämningen och ge dig själv tid att slappna av. Här är fingrar eller anala sexleksaker för kvinnor ett perfekt hjälpmedel.

Penetrerande analsex där penis förs in kan lätt kännas överväldigande, och för många kvinnor blir det tyvärr en negativ erfarenhet som de inte vill upprepa. Det beror ofta på att de går för fort fram, och därmed inte hinner känna vad som sker. Här kan analleksaker dra ner tempot och ge dig som kvinna chansen att känna efter vad du gillar och inte gillar. När du lärt dig dina egna gränser, då kan du gradvis gå vidare tills du är redo för riktigt analsex, och på så vis ta kontrollen över hur du förbättrar ditt eget sexliv.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se