Bodywand Magic Wand G-punkts Tillbehör

Klicka på en bild för att förstora den

Bodywand Magic Wand G-punkts Tillbehör

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

299,00 kr

  Produktbeskrivning

  Få ännu större njutning av din Bodywand Magic Wand: Prova läckra Magic Wand G-punktstillbehör!

  Med G-punktstillbehöret till din Magic Wand kan du lätt omvandla din Wand till en kraftig G-punktsvibrator. Tillbehöret är väldigt lätt att sätta på: placera bara tillbehöret på huvudet av din Wand och tryck det på plats. Därefter är det lätt och snabbt att byta mellan G-punktstimulering med tillbehöret och klitorisstimulering utan. När du har hittat en passande vibrationsnivå är du redo att använda din Wand.

  Magic Wand G-punktstillbehör är framställt i silkeslent silikon så det är mjukt och flexibelt men samtidigt tillräckligt fast för att ge dig riktigt bra stimulering. Använd G-punktstillbehöret tillsammans med ett bra vattenbaserat glidmedel så det blir ännu mer behagligt att föra upp.

  Vattenbaserade glidmedel som till exempel Swede Woman är bäst för sexleksaker i silikon då det gör sexleksakerna lättare att rengöra och passar dessutom bäst med sexleksakerna.

  Kom ihåg att rengöra ditt Bodywand Magic Wand G-punktstillbehör efter användning så du kan försäkra dig om att få bra hygien. Använd till exempel Pjur Sexleksaksrengöring för ett extra bra resultat.

  Detta tillbehör passar alla wands med en huvuddiameter på 6 - 6,2 cm, inklusive Bodywand Original, Fairy Original, Smart Wand Large, Passion Pointer, 2 Speed Wand och alla Wand Essentials vibratorer.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  INRE DIAMETER: 6 cm (kan töjas).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Bodywand Magic Wand G-punkts Tillbehör

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: