Bodywand Recharge Rabbit Tilbehör till Magic Wand

Klicka på en bild för att förstora den

Bodywand Recharge Rabbit Tilbehör till Magic Wand

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

299,00 kr

  Produktbeskrivning

  Bodywand Recharge Rabbit Wand Attachment är ett snyggt silikontillbehör, som du kan använda tillsammans med en Magic Wand-vibrator.

  Recharge Rabbit Wand-tillbehöret förvandlar din Magic Wand till en kraftfull rabbitvibrator, som stimulerar din G-punkt och klitoris på samma gång. Tillbehör gör det alltså möjligt att få ut ännu mer njutning av din Magic Wand.

  Bodywand Recharge Rabbit Tillbehör är gjort av silkeslent silikon som är mjukt och flexibelt, men samtidigt fast nog för att kunna stimulera dig ordentligt.

  Obs! Bodywand Recharge Rabbit Tillbehör passar Magic Wands av lite mindre storlek med en diameter på 4,5 cm, exempelvis Fairy Mini Massage Wand och Bodywand Midnight.

  Såhär använder du Bodywand Recharge Rabbit Tillbehör Till Magic Wand:
  Tillbehör placeras mot huvudet av din Magic Wand och trycks sedan på plats. Så snart som du har anpassat vibrationsnivån till en intensitet som passar just dig, kan du börja njuta av vibrationerna.

  Vi rekommenderar att du använder rabbittillbehöret tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel. På så sätt blir ytan ännu slätare och din Magic Wand blir också skönare att använda och att föra in.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  TOTALLÄNGD: 16 cm.
  LÄNGD, G-PUNKTSSTIMULATOR: 9 cm.
  DIAMETER, G-PUNKTSSTIMULATOR: 3,2 cm på det bredaste stället.
  LÄNGD, KLITORISSTIMULATOR: 6 cm.
  DIAMETER, KLITORISSTIMULATOR: 1,6 cm på det bredaste stället.
  GLIDMEDEL: Vattenbaserat.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Bodywand Recharge Rabbit Tilbehör till Magic Wand

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.