Classix Ollonvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Classix Ollonvibrator 1
 • Classix Ollonvibrator 2
 • Classix Ollonvibrator 3
 • Classix Ollonvibrator 100

Classix Ollonvibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

269,00 kr

  Produktbeskrivning

  Önskar du dig en annorlunda och riktigt fräck upplevelse? Med Classix Ollonvibrator kan du rikta allt fokus mot den känsligaste delen av din penis.

  Den mjuka och flexibla sleeven har små, stimulerande duttar på insidan och omsluter hela ditt ollon. Sleeven har plats för två uttagbara bulletvibratorer som kan ge extra kittlande stimulation.

  Två bullets innebär att du får dubbelt så mycket vibrationer, och det är hög intensitet på båda sidorna. Bulletvibratorerna skickar dessutom kittlande känslor från ollonet och ner genom hela skaftet. Du kan styra hastigheten med den inkluderade fjärrkontrollen.

  Luta dig tillbaka och njut av en fräck stund för dig själv, eller överlåt kontrollen till din partner, som en del av ert spännande förspel.

  Classix Ollonvibrator är gjord av TPE med en töjbar öppning på 3,5 cm. Den använder 2 x AA batterier, som köpes separat.

  Detaljer

  MATERIAL: TPE och ABS-plast.
  DIAMETER: 3,5 cm (töjbar)
  DJUP: 5,5 cm.
  BATTERI: 2 x AA-batterier (säljes separat).
  ANTAL BULLETS: 2 st. 
  FJÄRRKONTROLL: Med sladd och roteringshjul.
  VIBRATIONSNIVÅ: Multispeed.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Classix Ollonvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.