Colours Pleasures Dildo Small 18 cm

Klicka på en bild för att förstora den

Colours Pleasures Dildo Small 18 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

  Produktbeskrivning

  Letar du efter en dildo som känns som den "äkta varan"?

  Då är silikondildon Colours Pleasures perfekt för dig.

  Bodysafe-silikon, härligt stora testiklar, markerat ollon och tydliga ådror bidrar till den realistiska känslan när du myser med den 18 cm stora dildon. Hela 14 cm kan föras in.

  Det speciella materialet ger dildon en mjuk yta som ändå är tillräckligt hård för att kunna ge målriktad tillfredsställelse. Lätt böjning garanterar G-punktsstimulering.

  Sätt fast den stora sugproppen och använd den utan händer under onani i t ex badet, eller bjud in din partner och experimentera med den läckra Colours Pleasures-dildon under förspel eller i ert favoritharness.

  Detaljer

  MATERIAL: Bodysafe-silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  FULL LÄNGD: 18 cm.
  INFÖRBAR LÄNGD: 14 cm.
  DIAMETER: 4 cm.
  SUGPROPP: Ja.
  PASSAR I HARNESS: Ja.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Strap on
  Min strap on fungerar utmärkt på min tjej, men jag känner att den inte funkar så bra på mig. För att utöka stimulationen för personen som ger, skulle man kunna göra en bekvämare och mer stemulerande strap on för den som ger.
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Välgjord och kvalitativ Dildon kan vara en bra start storleksmässigt om man inte är ute efter något gigantiskt. Mycket välgjord, både i detaljer och kvalitet. Den svarta färgen är verkligen svart. Kulorna ger en extra touch utseendemässigt. Vi har tänkt att använda den i strapon men har inte kommit så långt än. Den har bara rididts en gång och det var uppskattat. Sugkoppen biter bra. Materialet är av toppkvailitet som ger en fast men samtidigt böjlig känsla.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Liten och stilig Colours Pleasures Dildo Small är en söt och liten dildo i en fin rosa färg som är perfekt för oss som föredrar något litet mindre. Den var mjuk och fin och har trots sin storlek en härlig tyngd till sig. Upplever att dildon är bra böjlig och sugproppen är alltid en kul grej man kan använda. Dildons kulor ger dessutom ett bra stöd när du använder den på dig själv.
  5 4 1

  Du recenserar: Colours Pleasures Dildo Small 18 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *