ElectraStim Elektro Penisringar

Klicka på en bild för att förstora den

 • ElectraStim Elektro Penisringar 1

ElectraStim Elektro Penisringar

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

529,00 kr

  Produktbeskrivning

  Dessa ElectraStim Elektro penisringar är lämpliga att ansluta en elektroapparat och på så sätt kommer du att få elektrisk stimulation.

  Trä den ena ringen ned över din penis och den andra ringen ned över pungkulorna och tajta till så de sitter som den ska (penisringarna är tillverkade av gummi så att de expanderar sig när du får erektion). Ansluta elektroapparatens sladdar för penisringarna sätt på strömmen och njut av de stimulerande elektriska impulser.

  För att få en längrevarande njutning rekommenderar producenten att du bara anslutar en sladd till vardera penisring och alltså INTE båda sladdar för bara en penisring. 

  Penisringarna är justerbara och kan passa en penis med upp till 7 cm i diameter.

  Obs!Penisringen passar för ElectraStim ElectraPads Elektro Set som ska köpas separat. Du kan dock också använda penisringarna tillsammans med Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat och Rimba Digital Elektro Sex Box.

  Om du redan har en elektroapparat ska denna ha 2 mm han-stick för att du kan använda dessa penisringar. Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Detaljer

  MATERIAL: Gummi
  STORLEK: Passar en penis med diameter på upp till 7 cm.
  JUSTERBAR: Ja.
  STICK: 2 mm hon-stick.
  PASSAR FÖR: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, ElectraStim ElectraPads Setet och Rimba Digital Elektro Sex Box.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: ElectraStim Elektro Penisringar

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.