ElectraStim Elektro Wartenberg Pinwheel

Klicka på en bild för att förstora den

 • ElectraStim Elektro Wartenberg Pinwheel 1
 • ElectraStim Elektro Wartenberg Pinwheel 2
 • ElectraStim Elektro Wartenberg Pinwheel 3

ElectraStim Elektro Wartenberg Pinwheel

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  ElectraStim Elektro Pinwheel är ett retande hjul med taggar som du kan använda tillsammans med din ElectraStim elektro boks.

  Hjulet är perfekt för dominanslekar och passar för dig som älskar smärta eller dig som tycker om att vara den dominanta.

  Anslut ström till staven och känn hur retande elektriska impulser sänds ut genom hjulets spetsa taggar.

  Då det bara går att sätta ett stick (hanstick) till pinwheel ska det andra sticket (en elektroapparat har alltid två utgående hanstick) anslutas till en elektrod som du klistrar på huden samtidigt med att du använder pinwheel.

  Obs! ElectraStim Elektro Pinwheel passar bra ihop med ElectraStim ElectraPads Elektro Setet som du också hittar här på på Sinful.se. Förutom det kan du använda den med både Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat och Rimba Digital Elektro Sex Box som du också hittar här på Sinful.se.

  Om du redan har en elektroapparat - exempelvis från en annan producent - ska denna ha 2 mm hanstick för att du ska kunna använda denna pinwheel. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några funderingar.

  Detaljer

  MATERIAL: Stål med gummihandtag.
  LÄNGD: Ca. 17,5 cm.
  LÄNGD (TAGGAR): 0,5 cm.
  DIAMETER (HJUL): 3 cm.
  STICK: 2 mm honstick.
  PASSAR FÖR: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat, ElectraStim ElectraPads Setet och Rimba Digital Elektro Sex Box.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: ElectraStim Elektro Wartenberg Pinwheel

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.