ElectraStim Jack Socket Electro Stroker Onaniprodukt

Klicka på en bild för att förstora den

ElectraStim Jack Socket Electro Stroker Onaniprodukt

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 095,00 kr

  Produktbeskrivning

  Nu kan du få en kinky onaniupplevelse som aldrig förr. Med den revolutionerande ElectraStim Jack Socket Electro Stroker Onaniprodukt kan du uppleva alla de kittlande fördelarna med elektrosex och få de kraftfullaste orgasmerna någonsin.

  Till skillnad från andra onaniprodukter stimulerar Jack Socket dig inte direkt på huden utan i nervtrådarna, vilket får musklerna att dra ihop sig. Den intensiva stimuleringen känns både smärtsam och extremt kittlande, både när du gör det själv eller tillsammans med en partner/dominant.

  Det tog ett team av ingenjörer 3 år att utveckla onaniprodukten som är den första masturbatorn med elektrostimulering. Den är öppen i båda ändarna så du får stimulering längs hela skaftet. Du kan med fördel föra in din penis i produkten innan du startar de elektriska impulserna och gradvist öka intensiteteten. 

  Den invändiga sleeven är tillverkad av realistiskt Fanta Flesh som känns mjukt och naturligt, medan den yttre behållaren är tillverkad av medicinskt silikon. Den har ett invändigt djup på 10 cm och en diameter på 3,8 cm. Du ska använda en elektroapparat med en 2 mm hankontakt för att kunna använda onaniprodukten, t ex elektroapparater från Mystim och Rimba.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon och Fanta Flesh (TPE).
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  VATTENTÄT: Nej.
  LÄNGD, INVÄNDIG: 10 cm.
  DIAMETER, INVÄNDIG: Ca. 3,8 cm.
  MEDFÖLJER: ElectraStim Conductive Gel 60 ml och vattenbaserat glidmedel 7,5 ml.
  KONTAKT: 2 mm hankontakt (medföljer inte).
  PASSAR TILL: Mystim Tension Lover Digital Elektro Sexapparat, Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sexapparat och Rimba Digital Elektro Sex Box.
  MANUAL: Engelska, tyska m.fl.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: ElectraStim Jack Socket Electro Stroker Onaniprodukt

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *