Fifty Shades of Grey Silikon Analplug

Klicka på en bild för att förstora den

  • Fifty Shades of Grey Silikon Analplug  1
  • Fifty Shades of Grey Silikon Analplug  2
  • Fifty Shades of Grey Silikon Analplug  50
  • Fifty Shades of Grey Silikon Analplug  100

Fifty Shades of Grey Silikon Analplug

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

199,00 kr

Produktbeskrivning

Denna svarta analplugg är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom den bästsäljande trilogin.

Analpluggen vars originalnamn är Fifty shades of Grey Something Forbidden Butt Plug är på grund av sin lilla storlek mycket passande för oerfarna. Den spetsiga formen och den smala designen är perfekt proportionerad för dig som för första gången önskar att börja med att experimentera med anal stimulering.

Pluggen är flexibel - dock också fast i formen. Längst ner har den ett handtag med plats för ett par fingrar. Handtaget försäkrar att den inte försvinner upp. Dessutom gör handtaget det lättare att rotera pluggen. Rotera den och gunga den försiktigt fram och tillbaka för ännu större njutning.

Den är idealisk för användning under sex. Till exempel kan hon ha den sittandes uppe och bli stimulerad analt. Här kommer han att kunna känna att hon känns tajtare på grund av trycket från pluggen. För honom är pluggen idealisk för blid massage och stimulering av prostata.

Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat analt glidmedel för att få en så njutningsfull upplevelse som möjligt.

En snygg silvrig satinpåse för förvaring av analpluggen medföljer.

Detaljer

MATERIAL: Silikon.
VATTENTÄT: Ja.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
LÄNGD: 10,8 cm.
INFÖRBAR LÄNGD: 8 cm. 
OMKRETS: 8,3 cm.
DIAMETER: 2,5 cm.
VIKT: 31 g.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Stimulering
Användarvänlig
Orgasmgaranti
Enkel och mjuk plugg som känns dyrare än den är Har inget att klaga på med denna buttplug. Det är en bra plugg i läckert material som känns bra att ha inne under sex. Dessutom kommer den i en fin påse, så den är väl skyddad mot smuts och repor. Bra tillsammans med det vattenbaserade glidmedlet från Kaerlig. Massa fördelar - inga nackdelar.
5 5 1

Du recenserar: Fifty Shades of Grey Silikon Analplug

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *