: Vi har öppet som vanligt och våra leveranstider har inte förändrats.

Fifty Shades of Grey Driven By Desire Analplug

Klicka på en bild för att förstora den

Fifty Shades of Grey Driven By Desire Analplug

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

199,00 kr

159,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill du uppnå fräck och intensiv anal stimulering samt utforska dig själv eller din partner, då är Fifty Shades of Grey Driven By Desire analplug ett bra val.

  Analpluggen kan både användas solo eller tillsammans med en partner. Använd den som en del i ett upphetsande förspel eller under själva akten för att uppnå en intensivare orgasm.

  Den är 8 cm lång och 7 cm kan föras in i anus, vilket också gör den passande för nybörjare. Den enkla t-formade designen gör pluggen lätt att använda och ger dig en säker samt behaglig upplevelse då botten fungerar som en stopper, vilket försäkrar att pluggen inte smiter för långt upp.

  Fifty Shades of Grey pluggen är tillverkad i mjukt och läckert kvalitetssilikon.

  Den rengörs lätt med varmt vatten och en sexleksaksrengöring. Vi rekommenderar att du använder ett analt glidmedel tillsammans med pluggen.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  STORLEK: Längd: 8 cm. Införbar längd: 7 cm. Diameter: 2 cm.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Lagom stor för en nybörjare, väldigt bra för både par och för personligt bruk Jag hade aldrig prövat att ha något i bakdelen innan denna, jag var även nervös för att det skulle göra ont. Till min förvåning gick det väldigt bra om man tog det sakta. Produkten var helt suverän att börja med. Min tjej tyckte det var väldigt sexigt att föra in den i mig medan vi hade sex och jag tyckte inte att den kändes extrem på något sätt, men kändes gjorde den allt! För er killar som likt mig har varit rädd för att testa vill jag bara säga att ni missar något om ni inte provar. Om ni känner er obekväma kan ni, likt mig pröva att ta den själv först. Otroligt prisvärd, och väldigt snabb leverans (på riktigt)!
  5 5 1

  Du recenserar: Fifty Shades of Grey Driven By Desire Analplug

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: