Fifty Shades of Grey Dubbelt Blindfold Set

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fifty Shades of Grey Dubbelt Blindfold Set 1
 • Fifty Shades of Grey Dubbelt Blindfold Set 2
 • Fifty Shades of Grey Dubbelt Blindfold Set 3

Fifty Shades of Grey Dubbelt Blindfold Set

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

159,00 kr

  Produktbeskrivning

  Detta Soft Twin Blindfold Set är en del av den officiella Fifty Shades of Grey kollektion som har designats i samarbete med självaste E. L. James - kvinnan bakom den bästsäljande trilogin.

  Blindfold setet, vars originalnamn är Fifty shades of Grey No Peeking Soft Twin Blindfold Set, innehåller två ögonbindlar - en för dig och en för din partner! Den ena är svart och den ändra är vit.

  Blindfold setet är ett perfekt sätt att utforska ert sexuella repertoar på. Ta var sin ögonbindel på eller turas om att skämma bort varandra... i mörkret.

  Ögonbindel-setet gör det möjligt att uppleva varandra på helt nya sätt. Sinnena skärpas och själv blida beröringar, kyssar och slick kommer att kännas väldigt intensiva.

  Ögonbindlarna är gjorda i nappaskinn och satin. De hålls fast med ett elastiskt snöre bakom huvudet. Kombinera evt. ögonbindel-setet med en tickler fjäder eller piska för att intensifiera njutningen.

  En snygg silvrig satinpåse till förvaring av ögonbindel-setet ingår.

  Detaljer

  MATERIAL: Satin och nappaskinn.
  ANTAL: 2 st.
  LÄNGD: 19 cm
  VIKT: 17 g.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fifty Shades of Grey Dubbelt Blindfold Set

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.