Fisting Gel 200 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fisting Gel 200 ml 1

Fisting Gel 200 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

179,00 kr

  Produktbeskrivning

  Fisting Gel är en mjuk och krämig gel. Den är ett måste för dig som gillar fisting - både analt och vaginalt.

  Fisting Gel smörjer samt vårdar och har en bra glideffekt. Den är dessutom mycket neutral i lukt och kan användas med kondomer och handskar av latex.

  Detaljer

  INNEHÅLLER: Gel till Fisting.
  INNEHÅLL: 200 ml.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Fisting Gel Den absolut bästa som finns på marknaden. Vi använder den som glidmedel vid analsex, pv:n och jag. Det är mycket bra glid och den stannar kvar.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Skräp Denna produkten har samma glidförmåga som gräddfil och lämpar sig ABSOLUT inte för fisting.
  Vilseledande produkttitel.
  5 1 1
  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Fisting Gel Absolut den bästa Gel jag testat hittills, har en bra förmåga och kletar inte alls, nackdel är att den kostar mycket för 200 ml önskar det skulle va billigare men annars 5 stjärnor är lite gemfört hur bra den är. Beskrivningen är toppen allt stämmer överens med det som står, hur jag vet att det stämmer är att min tjej är allergisk mot nästan allt men denna funkade toppen utan problem.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Fisting Gel Som beskrivningen utlovar är det ett Gel med neutral lukt och konsistensen stämmer också överens med beskrivningen. Enda besvikelsen var att burken tog slut oerhört snabbt, efter bara tre tillfällen. I övrigt är det en bra produkt som rekommenderas!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Fisting gel Fisting gel har en fantastisk glidförmåga och vi använder det tillsammans med svart latexhandske, en klart godkänd produkt.
  5 4 1

  Du recenserar: Fisting Gel 200 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.