Fleshlight Pulver Till Din Fleshlight

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Pulver Till Din Fleshlight 1

Fleshlight Pulver Till Din Fleshlight

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

99,00 kr

  Produktbeskrivning

  Detta Fleshlight-pulver har utvecklats speciellt till din Fleshlight. Det är ett absolut måste. Pulvret gör att din Fleshlight förblir mjuk och realistisk efter användandet. Om du inte använder pulvret, finns risken att insidan blir klistrig.

  Använd pulvret varje gång du har använt din Fleshlight. Det är viktigt att du applicerar pulvret både på insidan och utsidan av innandömet i din Fleshlight.

  Detaljer

  MATERIAL: Patenterat pulver (100 % Majsstärkelse).
  INNEHÅLLER: 155 g.
  FLASKANS HÖJD: 14,2 cm.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Äger du en Fleshlight så ska du äga pudret Gör dig själv en tjänst och köp denna till din Fleshlight då du förlänger livslängden på din Fleshlight innan du ångrar dig i efterhand. Den förnyar även känslan på din Fleshlight avsevärt mycket.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Fungerar Ptjaa, vad ska man säga... pudret fungerar och gör det den ska. Men det gör nog vanligt kroppspuder från apoteket också. Köpte det mest för att jag ändå beställde annat. Bekvämt att få det levererat hem, samtidigt.
  5 5 1

  Du recenserar: Fleshlight Pulver Till Din Fleshlight

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.