Sommarrea: Spara upp till 60% - Köp nu

Fleshlight SleeveWarmer
Fleshlight SleeveWarmer
349,00 kr
Fleshlight SleeveWarmer  1
Fleshlight SleeveWarmer  2
Fleshlight SleeveWarmer  3

Fleshlight SleeveWarmer

5.0 (1)
Slut i lager - Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.
349,00 kr
Översikt
Produktbeskrivning

Om du vill att din Fleshlight ska kännas ännu mer verklighetstrogen, är Fleshlight SleeveWarmer det perfekta tillbehöret för dig. SleeveWarmer värmer upp din sleeve till 40 grader, vilket ger den en perfekt temperatur för att kunna förse dig med en så realistisk stimulering som möjligt.

Det tar endast 5 minuter för sleeven at bli varm och därefter är det redo att förse dig med en mjuk och sensuell upplevelse.

Fleshlight SleeveWarmer är enkel att använda och fullständigt oumbärlig för dig som tänder på en fräck real-feel upplevelse. Du ansluter den till en strömkälla med den inkluderade USB-sladden.

Trä ditt Fleshlight SuperSkin över stången och startar sedan uppvärmningen. Du behöver varken höja eller sänka temperaturen under processen, då uppvärmaren har en inbyggd termostat som håller en konstant temperatur.

Du kan också använda Fleshlight SleeveWarmer för att förvara din sleeve när den inte används.

Uppvärmaren rengörs enkelt med en fuktig trasa och lite mild tvål. Sexleksaker som innehåller elektronik får INTE värmas med Fleshlight SleeveWarmer.

Detaljer

LÄNGD: 19,5 cm.
DIAMETER: 2 cm.
BAS: 6,5 cm.
STRÖMKÄLLA: USB-sladd ingår.
BRUKSANVISNING: Engelska.

Kundrecensioner
5.0
5
4
3
2
1

Läs villkoren här

Berätta vad du tycker
Kundrecensioner (1)
Perfekt för extra njutning!

Om man som mig redan älskar att använda sin fleshlight så är fleshlight sleeve warmer ett enormt plus! Värmen man känner när man använder den ger en enormt grym och härlig känsla! Man blir heller inte så "chockad" av kallt glidmedel eller liknande, utan det är en mjuk och varm känsla när man för in penisen. Kör man medlite extra vakuum så blir det ännu bättre! Rekommenderar starkt! Läs mer

-
5 5 1
Fördel

Andra produkter som du kanske är intresserad av:

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se