Fleshlight SleeveWarmer

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight SleeveWarmer 1
 • Fleshlight SleeveWarmer 2
 • Fleshlight SleeveWarmer 3

Fleshlight SleeveWarmer

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

349,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om du vill att din Fleshlight ska kännas ännu mer verklighetstrogen, är Fleshlight SleeveWarmer det perfekta tillbehöret för dig. SleeveWarmer värmer upp din sleeve till 40 grader, vilket ger den en perfekt temperatur för att kunna förse dig med en så realistisk stimulering som möjligt.

  Det tar endast 5 minuter för sleeven at bli varm och därefter är det redo att förse dig med en mjuk och sensuell upplevelse.

  Fleshlight SleeveWarmer är enkel att använda och fullständigt oumbärlig för dig som tänder på en fräck real-feel upplevelse. Du ansluter den till en strömkälla med den inkluderade USB-sladden.

  Trä ditt Fleshlight SuperSkin över stången och startar sedan uppvärmningen. Du behöver varken höja eller sänka temperaturen under processen, då uppvärmaren har en inbyggd termostat som håller en konstant temperatur.

  Du kan också använda Fleshlight SleeveWarmer för att förvara din sleeve när den inte används.

  Uppvärmaren rengörs enkelt med en fuktig trasa och lite mild tvål. Sexleksaker som innehåller elektronik får INTE värmas med Fleshlight SleeveWarmer.

  Detaljer

  LÄNGD: 19,5 cm.
  DIAMETER: 2 cm.
  BAS: 6,5 cm.
  STRÖMKÄLLA: USB-sladd ingår.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Bra för honom
  Perfekt för extra njutning! Om man som mig redan älskar att använda sin fleshlight så är fleshlight sleeve warmer ett enormt plus! Värmen man känner när man använder den ger en enormt grym och härlig känsla! Man blir heller inte så "chockad" av kallt glidmedel eller liknande, utan det är en mjuk och varm känsla när man för in penisen. Kör man med lite extra vakuum så blir det ännu bättre! Rekommenderar starkt!
  5 5 1

  Du recenserar: Fleshlight SleeveWarmer

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.