Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch bild på förpackningen 1
 • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch bild på förpackningen 2
 • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch bild på förpackningen 10
 • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch bild på förpackningen 100

Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

799,00 kr

  Produktbeskrivning

  Det här är en annan version av originalet Fleshlight, den mest populära onaniprodukten för män i världen.

  För att göra Fleshlight ännu mer stimulerande levereras Vibro Pink Lady Touch med 3 små vibratorer. Det är helt och hållet upp till dig hur mycket vibration du vill ha. Insidan av Fleshlight Vibro har 3 små fickor där du kan placera de små bulletvibratorerna. Bulletvibratorerna är vattentäta och därför kan din vibrerande Fleshlight användas i duschen.

  Fleshlight Vibro består av ett grått fodral med ett inre foder gjort av Real Feel Superskin. Innandömet har en slidmynning och den inre kanalen har små stimulerande knottror. Med locket i änden kan du skapa ett vakuum för att få en tajtare upplevelse.

  Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel för en ännu mer njutningsfull upplevelse med din Fleshlight Vibro.

  Efter användandet är det enkelt att rengöra Fleshlight. Avlägsna bara innandömet och skölj det i varmt vatten.

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel Super Skin.
  ÖPPNING: Vagina.
  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  INRE LÄNGD: 22,9 cm.
  INRE DIAMETER: 1,3 cm (flexibel).
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERI: 3 x LR44 (10 st. ingår).

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Mycket besviken Jag vill gärna ha lite vibrationer i sexleksaker. Därför köpte jag denna. Materialet känns bra och den verkar ha bra kvalitet. Det är också ett stort plus för att batterier medföljer, även ett extra pack batterier. Vibratoionerna är kraftiga och kan regleras genom att man väljer 1,2 eller 3 bullets igång. För mig blev alla tre för intensivt. Det går att komma åt knapparna på vibratorerna genom att stoppa in fingrarna och rota lite, så man behöver inte ta ur sleeven. Den är också vattentät. Det mesta verkade hur lovande som helst. Det som drar ner produkten totalt är innandömet. Texturen inuti är inte alls skönt formad. Det känns som att man har lagt alldeles för mycket tid på lösningen med vibratorerna ovh glömt skönhetskänslan i sleeven. Den här fleshlighten fick mig inte ens att komma. Jag blev slak. Mycket besviken.
  5 3 1

  Du recenserar: Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.