Fun Factory Cobra II Penisvibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator produktbild 1
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator produktbild 2
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator produktbild 3
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator produktbild 4
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator produktbild 5
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator produktbild 6
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator stämningsbild 7
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator stämningsbild 8
 • Fun Factory Cobra II Penisvibrator bild på förpackningen 90

Fun Factory Cobra II Penisvibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

703,00 kr

  Produktbeskrivning

  Luta dig tillbaka och se fram emot målinriktad stimulering långt utöver det vanliga med Fun Factory Cobra II, den uppgraderade penisvibratorn som skickar ut rafflande vibrationer och levererar fantastiska orgasmer. Använd den ensam eller låt din partner ta del av det roliga.

  Allt du behöver göra är att stoppa in den övre delen av din penis i leksaken, sen kan du njuta oavsett om du har erektion eller inte. Glömt allt om handkraft och enformigt arbete, vibrationerna sköter det hela automatiskt.

  Cobra II är 8 cm djup, så vibratorn fokuserar njutningen mot och runt ditt ollon. Två mycket tysta motorer stimulerar alla delar av ollonet, inklusive penissträngen, med 11 kraftiga vibrationsmönster inne i den silkeslena silikonsleeven.

  Tack vare silikonets flexibilitet får du en bekväm och problemfri onaniupplevelse. Cobra II är dessutom ergonomiskt utformad för att vibratorn ska vara lätt och behaglig att hålla i. Därmed är den lätt att använda både när du sitter, står och ligger ner.

  Cobra II passar alla penisstorlekar, och det mjuka silikonet av medicinsk kvalitet kommer kännas ännu skönare om du häller i lite vattenbaserat glidmedel innan du börjar.

  Tips! Använd en penisring tillsammans med din Cobra II, så kan du få kraftigare orgasmer.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  ALLERGENER: Ftalat- och latexfri.
  VATTENTÄT: Ja.
  YTTRE LÄNGD: 14,7 cm.
  INRE DJUP: 8 cm.
  DIAMETER: 4,3 cm.
  VIBRATIONER: 11 nivåer.
  LJUDNIVÅ: Låg.
  STRÖMKÄLLA: Uppladdningsbar (USB-laddare ingår).
  REKOMMENDERAT GLIDMEDEL: Vattenbaserat.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  OBS: Vibratorn har ett inbyggt knapplås som är aktiverat när du får hem den. Lås upp den genom att hålla knapparna “Fun” och “(+)” intryckta samtidigt i 5 sekunder. Starta genom att trycka på “Fun” knappen och välj sedan program med “(+)” och “(-)”. För att aktivera knapplåset efter användning, håll knapparna “Fun” och “(-)” intryckta samtidigt i 5 sekunder.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Bra men tar tid Jag hade kollat runt en del efter olika handsfree alternativ ett tag och bestämde mig tillslut för denna efter att ha läst recensionerna. Helhetsintrycket är mycket positivt men det finns några saker som drar ner den från 5 stjärnor.

  Positivt:
  Den har en bra form och ligger lätt i handen och går utmärkt att föra in penis i och sedan låta vila mot te.x magen.
  Som student i studentkorridor gillar jag att den är mycket tystlåten. Ljudet är svagare än din standard rakapparat och ligger mycket lägre i ton.
  Den är väldigt lätt att rengöra och vätskorna rinner av utan problem.
  Vibrationerna är starka och de olika vibrationslägena är tillräckligt varierade för att man inte ska tröttna.

  Negativt:
  Att komma utan att hjälpa till med handen visade sig vara extremt svårt. Batteritiden må vara lång på 90 minuter max, men efter 70 minuter så gav den upp när jag väl började närma mig. Dessutom var den som skönast om huvudet var så långt in som möjligt och stannade kvar där, vilket visade sig vara svårt om man inte höll i den, vilket drog ner lite på "handsfree" kvalitén.

  Allt som allt väldigt skön produkt men svår att komma av utan hjälp. Skulle jag rekommendera den? Ja, om man var ute efter att prova en penisvibrator. Men om det var någons första leksak så skulle jag snarare rekommendera tenga flip zero vilken fortsatt kommer att vara min goto.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Nja... Inget jag skulle rekommendera.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Good vibrations Var osäker på om jag skulle beställa med tanke på en del negativa omdömen, men ångrar inte att jag chansade. Klagomålen på storleken förstår jag inte. Den är designad att endast stimulera ollonet, så räkna inte att få in hela Televinken. Det avsmalnande hålet gör att den borde passa även mindre utrustning. Jag skulle tro att jag är normalstor och den passar mig perfekt. Angående vibrationerna så kan dessa anpassas efter tycke. Läste att några klagade på intensiteten, mitt problem är dock att hålla ut så länge som jag hade önskat. Otroligt lätt att rengöra efteråt. Jag är väldigt nöjd med min.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Funkar om du är upphetsad Den funkar bra för mig om jag känner mig upphetsad/kåt men man får hålla på ett tag. Det blir också mer stimulans med glidmedel, det ökar känsligheten. Batteritiden är bra, man kan lätt hålla på en timme. Jag har också märkt att den stimulerar bättre om man håller den stilla efter att man hittat en känslig punkt på ollonet. Sammanfattningen är att det blir bättre ju mer du övar.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Besviken Riktigt besviken på vibrationerna, kändes inte speciellt mycket mer än att stoppa ner mobilen och vänta på att någon ringer. Sedan så kan det tyckas att den är något för liten. Tror dock man kan hitta på något fint med denna om man får kläm på vilket program man vill köra och vilken vinkel man använder den från. Överlag dock besviken
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Grymt bra Körde den med full kraft första gången och kom inom 1 minut. Rekommenderas
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Den är bra Bra kvalitet. Bra uppfinning. Den är riktigt kraftig med många program så att man hittar ett som passar. Som med alla leksaker borde den kunna köpas i två storlekar. Jag är väldigt nöjd med den. Om du står och överväger så köp den, den är bra!! PS: Bra batteri.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Tystlåten
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Stimulerande? Nej - Händig? Ja Jag är missnöjd, jag håller inte alls med om de höga recensionerna andra kunder har gett. Ja, den kan tvinga fram en utlösning om du orkar vänta länge nog, den stimulerar väldigt lite tycker jag.

  Den får dock poäng i att den är händig, liten, smidig, gör inte mycket ljud + vattentät. Men det viktigaste, hur stimulerande den är, är värdelös. Hur denna produkt vann tester kan jag inte förstå mig på, men det kanske är jag som krävande/behöver mer stimulans än vissa andra.
  Överlag - missnöjd.
  5 3 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Låt COBRA 2 göra jobbet För mig fungerar den här produkten utmärkt. Jag förstår inte riktigt hur de men är skapta som som påstår att de inte känner njutning av vibrationerna. Andra onani produkter för men, ex. fleshlights , funkar bäst med full erektion från början.
  I COBRA kan Du föra in en slak penis, pröva olika rotationslägen och inom några min bör då full erektion vara uppnådd.
  Då är det läge att använda lite glidmedel, en del på penis och lite i silikon höljet.Jag brukar köra på lägsta hastighet för att njutningen ska bli så lång och utdragen som möjligt, men ökar till högsta ibland. I orgasmen brukar jag återgå till låg hastighet. Man får pröva sig fram och se vad som ger den absolut största njutningen. LYCKA TILL!
  5 5 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Jag blev besviken Vibrationerna var alldeles för svara för mig, kände knappt nån njutning alls hur jag än bar mig åt. Men den ska tydligen funka jätte bra för de flesta andra (last massa reviews på lika sidor av internet, gör alltid det innan jag köper nått), Antar jag inte är lika känslig som de flesta eftersom jag har använt mig av olika sexvibratorer forr. Så är du oerfaren så funkar nog denna produkten för dig :)

  Produkten är iallafall robust och lättanvänd. Jag gillar hur den kan laddas med USB och är vattentät. Jag provade den under vattnet I badkaret, men det lät för mycket fast den inte rörde några kanter av badkaret. Vibrationerna spred sig genom vattner och det bullrade för mycket. Är tystare utanför badkaret.
  5 3 1
  Tystlåten
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Effektiva vibrationer Jag var lite tveksam när jag beställde hem denna, funkar den nu som de skriver? Men det gjorde den! Tycker verkligen om att använda den med lite glidmedel till och vibrationerna stimulerar helt fantastiskt på ollonet. Bra köp.
  5 5 1

  Du recenserar: Fun Factory Cobra II Penisvibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.