Fun Factory Lady Bi Dubbelvibrator - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory Lady Bi Dubbelvibrator - PRISVINNARE 1
 • Fun Factory Lady Bi Dubbelvibrator - PRISVINNARE 2
 • Fun Factory Lady Bi Dubbelvibrator - PRISVINNARE 3
 • Fun Factory Lady Bi Dubbelvibrator - PRISVINNARE 4
 • Fun Factory Lady Bi Dubbelvibrator - PRISVINNARE 5

Fun Factory Lady Bi Dubbelvibrator - PRISVINNARE

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 175,00 kr

  Produktbeskrivning

  Lady Bi är en oerhört effektiv dubbelvibrator från den ansedda tyska producenten Fun Factory, som är känd för att göra kvalitativa sexleksaker i en snygg design.

  Det är en uppgradering av ”lillasystern” Miss Bi då den är längre i skaftet och kan ge dig extra stimulering i slidan. Den stimulerar dig både invändigt och utvändigt på klitoris med sin lilla, flexibla och kraftfulla klitorisvibrator som kan sända dig till sjunde himlen.

  Lady Bi är utrustad med en individuell motor i både skaftet och klitorisvibratorn. De kan både vibrera samtidigt men också oberoende av varandra, vilket ger dig en stor möjlighet för att experimentera med många olika kittlande vibrationskombinationer. Båda motorerna kan vibrera på flera olika sätt och i olika nivåer – från milda vibrationer till mycket kraftiga och pulserande.

  Vibratorn är ftalatfri och framställd i medicinskt silikon. Den är superbehaglig att använda och är både mjuk och flexibel. Den är utrustad med ett ergonomiskt utformat handtag som gör den mycket lätt att använda. Det är även härifrån du styr alla härliga vibrationer med +/- knapparna.

  Lady Bi är utrustad med en så kallad key lock, vilket innebär att den inte kan självstarta i nattduksbordet eller i väskan. Den funktionen avaktiverar du genom att hålla in ”FUN”-knappen i ca 1 sekund och sedan är den klar för användning.

  Lady Bi är uppladdningsbar och du slipper tänka på att köpa batterier. Det medföljer en Click’N’Charge USB-laddare.

  Du kommer att älska Lady Bi om du letar efter en snygg och läcker vibrator fylld av kraft och inte vill kompromissa med varken design eller kvalitet.

  Vibratorn är vattentät för att du ska kunna ta den med dig in i duschen eller i badkaret. Du rengör dubbelvibratorn genom att skölja den med vatten och rengöra den med en sexleksaksrengöring för extra god hygien.

  2016 vann den ett Red Dot-pris för bästa design.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  STORLEK: Längd: 22 cm. Införbar längd: 13 cm. Diameter: 4 cm på det bredaste stället.
  VATTENTÄT: Ja.
  BATTERITYP: Uppladdningsbart litiumbatteri (USB-laddare medföljer).
  INTERFACE: 3 knappar.
  MANUAL: Engelska, tyska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Vibrationsstyrka
  Stimulering
  Användarvänlig
  Riktigt fin vibrator Jag blev riktigt positivt överraskad av denna vibrator, så mycket att jag vill rekommendera den till andra!
  Den är rätt enkel att använda och efter ett par gånger fann jag min favorit-kombination av vibrationer både in- och utvändigt. Då den inte är så lång får man in den hela vägen, vilket gör att den utvändiga vibratorn vibrerar på allt det goda utanpå.
  Materialet blir helt otroligt mjukt och lent när man påför glidmedel på den, så det vill jag rekommendera att använda samman med vibratorn, oavsett hur "redo" man än själv kan vara.
  Allt i allt är det ett riktigt bra köp som jag helt säkert kommer att få gläjde av en lång tid framöver! 1000 tack!
  5 4 1

  Du recenserar: Fun Factory Lady Bi Dubbelvibrator - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.