Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator bild på förpackningen 1
 • Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator bild på förpackningen 2
 • Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator bild på förpackningen 4
 • Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator bild på förpackningen 10
 • Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator bild på förpackningen 50
 • Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator bild på förpackningen 100

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

999,00 kr

  Produktbeskrivning

  Som de enda i Sverige, kan vi nu presentera för er Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator, som är en vidareutveckling av Fun Factorys populära Share strap-on dildos.

  ShareVibe är en harness-fri påsättnings-dildo, som kan användas till både vaginalt- och analt sex. Därför är den idealisk, oavsett om du är kvinna/kvinna eller kvinna/man i förhållandet.

   Dildon fungerar genom att hon för upp den bredaste delen i slidan och använder sin bäckenbottenmuskulatur för att hålla den på plats. Den nya och förbättrade utformningen gör det lättare att hålla ShareVibe på plats, jämfört med andra harness-fria strap-ons. Samtidigt gör formen ShareVibe extra stimulerande för båda partners.

  Dildovibratorn  är tillverkad av kvalitetsilikon, som har en mjuk yta, vilket gör den otroligt behaglig att använda. Silikonet är flexibelt, så den anpassar sig efter era rörelser, men utan att mista sin stabilitet.

  Fun Factory ShareVibe har en inbyggd bulletvibrator, som kan förstärka er lek och göra den ännu mer njutningsfull för er båda. Ni kan välja mellan 5 stimulerande vibrationsprogram med hjälp av knappen på vibratorns undersida.

  Vibratorn är laddningsbar, och det medföljer en USB-laddare. 

  Obs! Några par behöver prova sig fram med ShareVibe några gånger, innan de får full glädje av den, medan andra får till det från första början.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD, TOTAL: 21,5 cm.
  LÄNGD, MOTTAGARE: 13,5 cm.
  DIAMETER, MOTTAGARE: Upp till 3,6 cm.
  LÄNGD, GIVARE: 11 cm.
  DIAMETER, GIVARE: Upp till 3,8 cm.
  VIKT: 425 g.
  VATTENTÄT: Ja.
  VIBRATOR: Ja (kan plockas ut).
  VIBRATIONSTID: 2-4 timmar på en full laddning, beroende på vibrationsnivå.
  LADDNINGSTID: Ca. 4 timmar. 
  GLIDMEDEL: Vattenbaserad.
  BRUKSANVISNING: Tyska, engelska.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Gotta have this one* Har så länge funderat på att inköpa en såhär, men min partner och jag lever i distans förhållande för stunden. Jag hoppas detta förändras så jag kan få kyssa henne på riktigt och få röra vid hennes perfekta underbara kropp. Jag är så förälskad, älskar henne mer och mer för varje stund som passerar.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Roligt för något som passar för båda. Väldigt roligt att ha ett hjälpmedel som passar för alla kön. Transperson, ickebinär, man eller kvinna! Det kanske inte går första gången då man måste öva för att se hur den ska sitta å hur det är som skönast. När den väl sitter så är det super! Testa! Värd stålarna!
  5 4 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Vår första stropplösa strap­on Vi har använt Sharevibe till pegging och det är den första stropplösa strap­on vi har prövat. Den sitter överraskande bra fast så länge man inte överdriver med glidmedlet. I början så känns det som om man ska tappa den när man rör på sig innan man kommer på vilka muskler man ska
  använda , men efter det så kan man enkeelt ”hålla” fast i den. Det tog inte många minuter innan vi hittade rytmen.

  Som bärare blir man helt säkert stimulerad av den , för den rör sig ju i takt med rörelserna, precis som en dildo med sugkopp ;). Jag uppnådde orgasm med den.

  Jag kunde tydligt märka vibrationerna och när jag tog han på ett speciellt sätt kunde jag själv styra pressen mot min klitoris. Han kunde märka vibrationerna , men det skulle kanske vara en extra vibrator , som masserade direkt på prostatan. Generellt så är vi mycket nöjda med vibrationerna och uppladdningen är värkligen smart! Vi tog även ut vibratorn och använde den direkt på klitoris . Mycket bra!

  Skän kvalitet, både att röra och använda. Efter min mening kunden materialet gärna få vara lite hårdare , men inte mycket. Den har en bra storlek , men är nog inte helt ägnad till en pegging ”jungfru”.

  Material, design och form ser mycket inbjudande ut , det är en snygg strap­on , och den fungerar verkligen också! Den är även mycket enkel att rengöra. Vi rekommenderar den till smått erfarna och mycket erfarna. Vi prövade den också med kvinna/kvinna vilket fungerade perfekt! Och det
  ser också mycket bra ut! ;)

  Om vi skulle ge Sharevibe ett betyg för orgasmgaranti så är det 4,5­ Ha de det varit en vibrator mot prostatan så hade den fått 5.
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Vår nya bästa vän Vi har varit nästan varit igenom alla stropplösa strap­ons på marknanden igenom åren , men det är
  ingen som har blivit en favorit då dom inte har varit så användbara. Denna är ABSOLUT vår favorit. Det är gjord av ett material som är fantastiskt mjukt och skönt och skiljer sig helt från andra pegging produkter som vi har tidigare har prövat.

  ShareVibe är tydligt byggd efter både mannens och kvinnans kropp i vacker harmoni. Den känns som en del av kroppen när man har den på och den är ovanligt böjlig och enkel att använda även om den liknar något från yttre rymden. Å andra sidan är det ju också där man hamnar, både som man och kvinna så den kan varmt rekommenderas!

  Vi var mycket nöjda med vibrationerna , som kan kännas i hela vibratorns 2 ändar och den lilla piggen som är på mitten ( som gav M mycket glädje vid pegging) var helt fantastisk. Dom olika vibrations­graderna och styrkorna fungerar fantastiskt stimulerande och retande.

  Som bärare fick hon enormt stor stimulering och både M&K uppnådde orgasmer. Känslan av att bli penetrerad med den är som att komma upp i himmelen. Storleken var perfekt och det tog inte lång tid innan vi fick den att fungera. Man penetreras enkelt på grund av formen och storleken och det mjuka materialet gör den härlig att använda – också genom en längre tid.

  Vi var båda lite bekymrade för om den skulle bli sittandes som den skulle , men det gjorde den utan några problem. Den är mycket användarvänlig för både M & K och den faller inte ut. Ett stort plus är att den är mycket enkel att rengöra.

  Vi ser fram emot fler timmar med vår nya bästa vän. Det är en grund till att er utrustning är det bästa på marknaden. Den är enormt genomtänkt – för vår del. Absolut mycket förtjänta 5 stjärnor från oss. Ett stort BRAVO från oss.
  5 5 1

  Du recenserar: Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *