Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE bild på förpackningen 1
 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE bild på förpackningen 3
 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE bild på förpackningen 4
 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE bild på förpackningen 5
 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE bild på förpackningen 10
 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE bild på förpackningen 99
 • Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE bild på förpackningen 100

Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE

  Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet. Scrolla ner för att se liknande produkter.

  Produktbeskrivning

  Pulse III Solo från Hot Octopuss är en ny utgåva av den revolutionerande penisvibratorn för män. Den stimulerar dig effektivt med djupa vibrationer. 2014 vann vibratorn flera priser, bl a en ETO-award för 'Best New Male Product'.

  Hot Octopuss Pulse III Solo är 25% kraftigare än tvåan, kommer en smart magnetisk laddare och är utrustad med ett helt nytt turbo mode som kan ta dig från 0 till 100 på några sekunder.

  Hot Octopuss använder sig av en speciell teknologi uppfunnen av en dansk läkare i behandling av ryggskadade patienter som inte kan få utlösning. Teknologin, som kallas Penile Vibratory Stimulation, målinriktar djupa och kraftiga vibrationer till området kring strängen på penis. Med hela 5 olika vibrationsnivåer och hastigheter finns det garanterat en vibration som passar dig.

  Så här använder du Hot Octopuss Pulse III Solo Penisvibrator:
  Pulse kan både användas med och utan stånd. Du trär vibratorn ner över ollonet och låter den stimulera dig. Du kan använda Hot Octopuss Pulse Penis Vibrator för onani, där du rör vibratorn som vid ett vanligt handjob och du kan också använda den utan händer så att vibratorn gör allt arbete åt dig. 

  Hot Octopuss Pulse Penis Vibrator är uppladdningsbar och levereras med en praktisk magnetisk laddare, och är dessutom vattentät. Vi rekommenderar att ladda vibratorn i 12 timmar innan första användningen.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 12 cm.
  BREDD: 7 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  LJUDNIVÅ: Över medel.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Missad målgrupp Jag både gillar och ogillar den här produkten.

  Den är uppladdningsbar och har en batteritid på ca 45 min. Den går att använda både med och utan glidmedel och är vattentät, vilket också gör den extremt lätt att tvätta.

  Vibrationerna är mycket starka och går att ställa in både hur starka men också i olika mönster.
  För mig som har en nervskada funkade de sådär. Jag kunde komma efter 30 minuter, men vägen dit var inte så skön, samtidigt som jag blev helt avdomnad efteråt på grund av vibrationerna.

  Mitt största problem med den är knapparna. De är extremt svåra att trycka in även för mig som har någorlunda friska händer. För en person med kraftigt nedsatt funktion i händerna blir den här produkten helt omöjlig att använda. Därav jag känner att den missar sen egen målgrupp.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Besviken. Då jag hade väldigt höga förväntningar till denna leksak så blev jag jättebesviken.

  Dels låter den för mycket mer än vad man tror.
  Den hjälpte inte mig alls, har testat den ett par gånger och samma resultat varje gång, man får lägga undan den och fortsätta med handen om jag vill komma.

  För mig passade den inte alls, lite mycket pengar att bara slänga i sjön tycker jag.

  + väldigt mjuk och behaglig.

  - ljudnivån
  - pris
  - större och klumpigare än vad jag trodde
  5 2 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Ja och nej En trevlig liten sak som stimulerar penisen. Uppnår du klimax? Högst personligt skulle jag påstå beroende på om du är känslig för vibrerande stimulering och resultaten kommer definitivt att variera från person till person. Min personliga erfarenhet, efter många timmars experimenterande så har jag fått komma fram till att den inte får mig att nå klimax. En skön, kittlande känsla som tog mig nära, men inte hela vägen och jag har fått avsluta det hela på "egen hand". Jag har testat alla hastigheter och alla funktioner på och kring ollonet, hållit den fram och baklänges. högt och lågt på skaftet men likväl inte lyckats komma hela vägen. Jag har varierat från 5 till 30 minuter, dels beroende på laddningen och dels på hur mycket tid jag hade vid tillfället. Förhoppningen fanns där men tyvärr hjälpte den mig inte. Jag vill inte skjuta ned produkten helt då det finns dem som uppenbarligen kan njuta av den. Till dig som är helt ny med denna eller funderar på att köpa och testa, var MYCKET försiktig med hur du använder den då den inte tål, under några omständigheter, att användas mer än att smeka dig. Försöker du tvinga den att jobba hårdare/djupare/mer så är det nästan en garanti för att den kommer börja strula efter några användningar. Jag har inte lärt mig det då jag kasserat Pulse III solo för andra gången då leksaken/vibratorn mer eller mindre slutat fungera. Den första använde jag kanske två gånger innan jag fick hjälp av återförsäljaren att returnera den för att de sedan skickade en ny. Andra gången försökte jag vara mer "hands off" och bara låta den jobba och då har den hållit längre. Förutom mekaniken tycker jag att den är gediget tillverkad. Med den kom en liten tygpåse för förvaring av din Hot Octopuss och en sladd för laddning.
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Skön och enkel Har använt produkten i två veckor ungefär och är absolut nöjd.
  Framförallt är den enkel att skölja av och smidig att ladda igen med usb-laddning, men man får vara uppmärksam som att kontakten inte lossnar men om man är lite försiktig när man lägger den så är det inga problem.
  Annars vibrerar den bra och kraftigt och har fått orgasm av bara den eller att man använder den i kombination med andra produkter. Men alla orgasmer med den har varit väldigt kraftiga.
  Rekommenderas absolut, men kan se att vissa kan ha svårt att få orgasm av bara denna.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Superprodukt En verkligt intensiv känsla som ger superfantastiska orgasmer. Har använt den tillsammans med min hustru och den är en kickstarter av stora mått för oss bägge. Perfekt som förspel och garanterad orgasm för oss båda två vid användning. Impulserna ger en speciell känsla som verkar djupare och resulterar i en lång utlösning..
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Superhärlig Tack så mycket......Väldigt lätt att använda.......Snabb Orgasm
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Toppbetyg Jag har flera gånger skämt bort min partner med sexleksaker som han både kan använda ensam och som jag kan använda på honom, och även om andra leksaker definitivt också har uppskattats, så har Hot Octopuss Pulse redan efter första försöker stulit förstaplatsen hos honom.
  Ljudet är ganska högt eftersom det är så kraftiga och djupa vibrationer, men det är inget som lite bakgrundsmusik inte fixar. Och det är inget tvivel om att han verkligen njuter av vad den gör mot honom, så den får toppbetyg härifrån :)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Fantastisk produkt Efter en canceroperation där blåsa och urinrör togs bort, kan jag bara få stånd med hjälp av medicin, men har väldigt svårt att få utlösning (torr ejakulation). Det problemet har jag inte mer, tack vare Hot Octopuss Pulse.
  Det är svårt att skriva något negativt om vibratorn. Den ger full tillfredsställelse både med stånd och utan. Lätt att använda, och den är fantastisk både med en partner och solo.
  Jag tycker faktiskt att den borde kunna köpas på vartenda apotek.
  En produkt som borde erbjudas till alla med erektil dysfunktion.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Bra produkt, men en annorlunda upplevelse! Hot Octopuss Pulse är en bra produkt, men det är en annorlunda upplevelse, det ska man vara uppmärksam på. Det positiva är att produkten är otroligt lätt att använda och göra ren, och den kan användas både solo och med en partner med orgasmgaranti.
  Det är svårt att säga vad det negativa med produkten är, eftersom den är lätt att använda och fungerar bra, men som sagt så är det en annorlunda upplevelse än fleshlight och tenga.

  Rent ekonomiskt kan den kännas lite dyr, men den fungerar bra och i längden är det värt pengarna. Allt i allt får Hot Octopus Pulse 5 stjärnor.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Blir hård men får ej orgasm Vibrationerna räcker inte för att ge orgasm för mig i alla fall. En besvikelse.
  5 3 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Jag tyckte inte denna produkt var särskilt bra Jag tyckte inte denna produkt var särskilt bra, vibrationerna även på den högsta nivån var inte tillräckligt för att ge orgasm utan jag måste krångla mycket med på vilket sätt jag ska ha ollonet, så att det är precis där det vibrerar och även då om jag ska lyckas uppnå orgasm måste jag ha hållit på i ca 30 minuter.

  Denna vibratorn är inte något jag skulle rekommendera så vidare du inte har en extremt känslig penis och har lätt för att uppnå orgasm. Det var också ganska obekvämt med de 2 sidorna som skulle hålla penisen på plats, vilket de inte gjorde särskilt väl och det var mycket krångel för att få reda på exakt hur man skulle hålla i vibratorn för att få den att stanna på ett ställe. Jag prövade denna produkt med och utan glidmedel vad jag kan säga är att utan glidmedel så är det 2 * i orgasmgaranti, med glidmedel vart den inte skön alls. När jag använde den med glidmedel så var det ju själv klart ännu svårare att hålla den på ett och samma ställe där det kändes skönt. Batteriet måste laddas i 4 timmar och det tar slut på ca 30 minuter och då är vibrationerna så svaga så att om du inte uppnått orgasm då så kommer du inte att göra det. Produkten var utöver detta väldigt lätt att använda den har en klar av och på knapp på ena sidan och två stycken på andra som är då + o - för de olika styrkorna av vibration du vill ha. Om man har en stor penis så kan jag säga att denna produkt inte var särskilt bekväm, dock ligger man i normen så kan den nog vara mycket bekväm.
  5 3 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  "en god vän för män" Fungerar alldeles utmärkt, tillsammans med "gunoil" blir det perfekt. Man behöver inte köra på högsta "vib" för att lyckas. Dock lite klen laddningskontakt, var försiktiga med den.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  fantastisk En bra produkt som lever upp till mina förväntningar. Det är orgasmgaranti och den är lätt att använda. Den lever fullständigt upp till mina förväntningar, ett litet minus är att den inte är vattentät, men den är lätt att rengöra med en fuktig trasa.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Ny favorit sexleksak Har sedan flera år använt väldigt lång tid på att uppnå klimax, vilket kan bli lite jobbigt när man ibland bara har lust till en snabb orgasm. På grund av lite blandade erfarenheter med sexleksaker, hade jag inga större förväntningar, men håll i hatten. Jag blev nästan rädd när orgasmen höll på att överrumpla mig redan under den första minuten. När lusten faller på, kan jag på få minuter få den mest fantastiska utlösning. Superhärligt. Kan bara rekommendera den här produkten å det varmaste.
  5 5 1

  Du recenserar: Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: