Diskret forsändelseFördelar med att handla på Sinful.se

Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE

Klicka på en bild för att förstora den

 • Hot Octopuss Pulse III Solo
 • Hot Octopuss Pulse III Solo
 • Hot Octopuss Pulse III Solo
 • Hot Octopuss Pulse III Solo
 • Hot Octopuss Pulse III Solo
 • Hot Octopuss Pulse III Solo
 • Hot Octopuss Pulse III Solo

Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE

I lager Beställ före kl 13 och vi skickar samma dag (vardagar).

899,00 kr

699,00 kr

  Produktbeskrivning

  Pulse III Solo från Hot Octopuss är en ny utgåva av den revolutionerande penisvibratorn för män. Den stimulerar dig effektivt med djupa vibrationer. 2014 vann vibratorn flera priser, bl a en ETO-award för 'Best New Male Product'.

  Hot Octopuss Pulse III Solo är 25% kraftigare än tvåan, kommer en smart magnetisk laddare och är utrustad med ett helt nytt turbo mode som kan ta dig från 0 till 100 på några sekunder.

  Hot Octopuss använder sig av en speciell teknologi uppfunnen av en dansk läkare i behandling av ryggskadade patienter som inte kan få utlösning. Teknologin, som kallas Penile Vibratory Stimulation, målinriktar djupa och kraftiga vibrationer till området kring strängen på penis. Med hela 5 olika vibrationsnivåer och hastigheter finns det garanterat en vibration som passar dig.

  Så här använder du Hot Octopuss Pulse III Solo Penisvibrator:
  Pulse kan både användas med och utan stånd. Du trär vibratorn ner över ollonet och låter den stimulera dig. Du kan använda Hot Octopuss Pulse Penis Vibrator för onani, där du rör vibratorn som vid ett vanligt handjob och du kan också använda den utan händer så att vibratorn gör allt arbete åt dig. 

  Hot Octopuss Pulse Penis Vibrator är uppladdningsbar och levereras med en praktisk magnetisk laddare, och är dessutom vattentät. Vi rekommenderar att ladda vibratorn i 12 timmar innan första användningen.

  Details

  MATERIAL: Silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 12 cm.
  BREDD: 7 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  LJUDNIVÅ: Över medel.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Blir hård men får ej orgasm Vibrationerna räcker inte för att ge orgasm för mig i alla fall. En besvikelse.
  5 3 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Jag tyckte inte denna produkt var särskilt bra Jag tyckte inte denna produkt var särskilt bra, vibrationerna även på den högsta nivån var inte tillräckligt för att ge orgasm utan jag måste krångla mycket med på vilket sätt jag ska ha ollonet, så att det är precis där det vibrerar och även då om jag ska lyckas uppnå orgasm måste jag ha hållit på i ca 30 minuter.

  Denna vibratorn är inte något jag skulle rekommendera så vidare du inte har en extremt känslig penis och har lätt för att uppnå orgasm. Det var också ganska obekvämt med de 2 sidorna som skulle hålla penisen på plats, vilket de inte gjorde särskilt väl och det var mycket krångel för att få reda på exakt hur man skulle hålla i vibratorn för att få den att stanna på ett ställe. Jag prövade denna produkt med och utan glidmedel vad jag kan säga är att utan glidmedel så är det 2 * i orgasmgaranti, med glidmedel vart den inte skön alls. När jag använde den med glidmedel så var det ju själv klart ännu svårare att hålla den på ett och samma ställe där det kändes skönt. Batteriet måste laddas i 4 timmar och det tar slut på ca 30 minuter och då är vibrationerna så svaga så att om du inte uppnått orgasm då så kommer du inte att göra det. Produkten var utöver detta väldigt lätt att använda den har en klar av och på knapp på ena sidan och två stycken på andra som är då + o - för de olika styrkorna av vibration du vill ha. Om man har en stor penis så kan jag säga att denna produkt inte var särskilt bekväm, dock ligger man i normen så kan den nog vara mycket bekväm.
  5 3 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  "en god vän för män" Fungerar alldeles utmärkt, tillsammans med "gunoil" blir det perfekt. Man behöver inte köra på högsta "vib" för att lyckas. Dock lite klen laddningskontakt, var försiktiga med den.
  5 4 1

  Du recenserar: Hot Octopuss Pulse III Solo Penis Vibrator - PRISVINNARE

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *