Hot Octopuss

Hot Octopuss står bakom en rad banbrytande vibratorer för både kvinnor och män. Produkterna är designade till att vara lika effektiva till såväl läcker onani själv som för kittlande förspel och sex för par.

Hot Octopuss - Prisvinnande och unika sexleksaker

Hot Octopuss och historien om två vänner

1990-talet var ett bra årtionde för England. Radion spelade Spice Girls Wannabe på repeat och Manchester United vann Champions League över de tyska rivalerna Bayern München. Det var också årtiondet då tonåringarna vid namn Julia och Adam träffade varandra på en konsert och blev bästa vänner. Vänskapen varade och under de kommande 15 åren delade de två kamraterna sina drömmar, hopp och idéer med varandra. En av idéerna blev verklighet när de 2013 grundade firman Hot Octopuss och lanserade sin första produkt.

Julia och Adam hade en dröm om att revolutionera sättet vi uppfattar och använder sexleksaker på. Speciellt sexleksaker för män, som i många år bara hade varit penisringar, sex dockar och vaginaformade onaniprodukter. Hot Octopuss Pulse är en unik produkt som inte liknar någon annan sexleksak på marknaden - och tur är väl det. För i en värld av dildos och analpluggar är det skönt att se att branchen kan förnya sig och Hot Octopuss är om något en förnyelse som har varit mycket behövlig. Hot Octopuss skapar penisvibratorer som ger en intensiv och kittlande stimulering som du aldrig förr har upplevt. Det är verkligen en upplevelse som du inte bör gå miste om.

Hot Octopuss är både för sololek och parlek

Kvalitet framför kvantitet. Hot Octopuss har (hittills) bara få produkter i sitt sortiment men när de är lika effektiva och bra som Pulse behöver de inte fler. Hot Octopuss Pulse II Solo är en prisvinnande och populär penisvibrator som revolutionerade marknaden av sexleksaker för män då den så dagens ljus 2013. Hot Octopuss Solo fungerar genom att du placerar din penis i den u-formade sexleksaken varefter de djupa vibrationerna och den innovativa teknologin kommer att kittla dig längs hela skaftet. Du kan använda produkten i både erigerat och slakt tillstånd, vilket ger extra många möjligheter för män som har erektionsproblem eller liknande. Med Hot Octopuss Solo kan alla lätt få en bra sexupplevelse och en kittlande stimulering.

Hot Octopuss är inte bara för män. Du kan också använda penisvibratorn tillsammans med din fru, man, käraste eller föredragna sexpartner. Med Hot Octopuss Puls II Duo medföljer en fjärrkontroll som ger rik möjlighet till fräcka parlekar där din partner har fullständig kontroll över din njutning. Penisvibratorn fungerar också som en parvibrator, där kvinnan också kan njuta av den sköna vibrationerna när hon rider honom eller när ni njuter av missionärsställningen. Med vibratorer från Hot Octopuss får man alltså massor av lekmöjligheter och en unik stimulering som kommer att ta din orgasm till nya höjder.

Hot Octopus eller Hot Octopuss?

Vi upplever ibland att våra kunder kontaktar oss med frågan: Vad är skillnaden på Hot Octopus och Hot Octopuss? Svaret är helt enkelt att det inte är någon skillnad, och oavsett om du skriver till oss och frågar efter Hot Octopuss med ett eller två S, vet vi vad du menar. Om du har några frågor om hur man använder en penisvibrator eller hur du ska rengöra produkten, är du välkommen att ringa eller skriva till oss. Vi sitter redo att svara på alla dina frågor.

På Sinful.se önskar vi att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen när de köper sexleksaker. Både när det kommer till kundtjänst men också när det kommer till utbudet och kvaliteten på våra produkter. Hot Octopuss är sexleksaker av den allra bästa kvaliteten och det gäller både design och funktionalitet. Vi är därför stolta över att sälja produkterna och vi är säkra på att alla kan få glädje av sexleksaker från Hot Octopuss. Så om du vill uppleva nya former av njutning, prova den unika penisvibratorn - Vi garanterar att du inte kommer ångra dig.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se