ID Glide Vattenbaserat Glidmedel 121 ml

Klicka på en bild för att förstora den

ID Glide Vattenbaserat Glidmedel 121 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

109,00 kr

  Produktbeskrivning

  IID Glide är ett läckert, vattenbaserat glidmedel med extra bra glidförmåga. Eftersom ID Glide är vattenbaserat kan det därför användas med alla sorters sexleksaker oavsett vilket material de har tillverkats av. Glidmedlet kan också användas tillsammans med latexfria kondomer och för samlag.

  ID Glide är dryg i användning och om du önskar att glidförmågan ska hålla ännu längre kan det göras genom att lägga till ett par droppar vatten. Med ID Glide får du ett glidmedel som har testats noggrant så att du tryggt kan använda den. Den har varken tillsatts doft eller smak och den ger inte fläckar på textiler.

  Innehåll: 121 ml vattenbaserat glidmedel.

  Detaljer

  MATERIAL: Vattenbaserat.
  STORLEK: 121 ml/115 g.
  SMAK OCH DOFT: Neutral.
  KONDOM-SÄKER: Ja, med latexfri kondomer.
  BRUKSANVISNING: Engelska, spanska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Riktigt bra för ett känsligt underliv! Köpte detta glidmedel i USA och har tyckt väldigt mycket om det! Jag har haft problem med många glidmedel som svider tidigare och mest använt konserveringsmedelsfria p.g.a. av detta. Efter min nyliga förlossning har detta glidmedel varit räddningen! Det ger bra glid och håller bra! Stort plus för att det är doft- och smaklöst! Blev glad att se att det gick att köpa i Sverige också!
  5 5 1

  Du recenserar: ID Glide Vattenbaserat Glidmedel 121 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *