Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr

Vattenbaserat Glidmedel

Om ni bara ska köpa en sak att piffa till ert sexliv med, låt det bli ett bra vattenbaserat glidmedel. Glidmedel gör alla sexupplevelser bättre, både onani och samlag. Vattenbaserat glidmedel är en av flera olika former, och den som mest påminner om kroppens egen lubrikation. Det är också det bästa att använda tillsammans med sexleksaker, och det enda ni bör använda ihop med silikonleksaker.

Vattenbaserat glidmedel - perfekt till sexleksaker

Vattenbaserat glidmedel är bäst i test

Hos Sinful lägger vi stor vikt vid kvaliteten hos alla våra produkter. Med andra ord skulle det aldrig falla oss in att sälja någon form av sexleksaker eller erotiska tillbehör, som vi inte själva skulle vara bekväma med att använda. Därav ställer vi också väldigt höga krav på produkterna, och ser till att de alltid uppfyller det som krävs för att sin unika funktion. Det gäller inte minst glidmedel, som faktiskt är något av det viktigaste som finns när det kommer till erotisk samvaro. Ska du använda det tillsammans med dina sexleksaker, då bör du välja ett vattenbaserat glidmedel. Om du undrar varför just denna typ är bäst, då ska vi gärna förklara närmare.

Till att börja med vill vi poängtera att ett vattenbaserat glidmedel smörjer precis lika bra som andra typer. På ytan är de faktiskt väldigt lika varandra, oavsett variant, och det är först när man börjar skärskåda dem som skillnaderna mellan olika sorter kan skönjas. Det är till exempel bara vattenbaserat glidmedel som kan användas ihop med sexleksaker såsom vibratorer och dildos. Grunden till det är leksakernas material, som ju väldigt ofta är silikon. Silikonleksaker blir nämligen förstörda om du använder dem ihop med silikonbaserat glidmedel. Här måste det till ett vattenbaserat glidmedel för att det ska fungera och glida såsom det var tänkt.

Är det helt naturligt?

Svaret är kort och gott, ja - mer eller mindre. Ett vattenbaserat glidmedel som är fritt från parabener och parfym är i vart fall så naturligt som det går att få det. Önskan om att hålla det naturligt är också en av anledningarna till att vi säljer ekologiskt glidmedel, men oavsett vilken typ du väljer kan du lita på att våra produkter är så rena som möjligt. Det innebär att de med fördel kan användas både till förspel och sex. Många par har framför allt börjat använda det som en naturlig del av samlag, vilket vi tycker är fantastiskt! Under lång tid ansågs det osexigt, ja närmast tabubelagt att plocka fram tuben, för det betydde ju att man inte kunde göra sin partner tillräckligt våt. Det är naturligtvis så långt ifrån sanningen som man kan komma, så det är tur att den attityden har ändrats.

Vi på Sinful.se tycker, om du inte har förstått det än, alltså att vattenbaserat glidmedel är bland det bästa som finns. När du handlar hos oss ska du därför kunna välja bland marknadens bästa vattenbaserade glidmedel, eller andra sorter ur vårt sortiment om du föredrar dem. Känner du dig osäker på vilket som passar dig och dina behov bäst, är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. De hjälper dig gärna ta reda på vad som passar bäst om du har torra slemhinnor, lätt får svampinfektioner eller har allergier, bara för att nämna några frågeställningar.

Använd det till analsex

Många tror att analsex kräver smörjmedel som är något helt utöver det vanliga. Visst kan det vara en bra idé att ta till lite tjockare och mer trögflytande varianter till anala lekar, men du kan absolut använda vattenbaserat glidmedel. Det viktigaste är att du använder glidmedel, för annars kan det göra riktigt ont och du kan faktiskt ådra dig otäcka skador om du inte förbereder dig på rätt sätt. En bra grundregel är att när du tror du har tagit alldeles för mycket, ta i vart fall lite till. Och om du frågar oss, då är vattenbaserat glidmedel faktiskt att föredra. Med ett sådant kan ni både leka med analleksaker och använda kondom, utan att behöva oroa er för säkerheten.

Om ni föredrar oralsex över allt annat, då kan ett smaksatt glidmedel kanske vara något för er. Det finns vattenbaserat glidmedel med smak av det mesta, allt från jordgubb och mousserande jordgubbsvin till salted caramel och tiramisu. De fungerar på precis samma sätt som sina smaklösa syskon, men kan ge upplevelsen en extra spännande och lite mer ovanlig sensation. Det är samma princip som att ta på sig en sexig kostym istället för sexiga underkläder. De är som sagt utsökta att använda till oralsex, och kan med fördel spridas ut över kroppen. Testa till exempel att smörja olika smaker på olika platser, och låt sedan din partner gå på smakrik upptäcktsfärd.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful