Intimate Earth Ekologisk Massageolja 120 ml

Klicka på en bild för att förstora den

Intimate Earth Ekologisk Massageolja 120 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

169,00 kr

  Produktbeskrivning

  Intimate Earth Ekologisk Massageolja är perfekt för dig som verkligen vill skämmas bort. Oljan känns underbar mot huden och ger perfekt glidförmåga till en bra massage, utan att klibba ihop eller tjockna. Den är också långvarig så du har glädje av den längre.

  Denna ekologiska massageolja fås i 3 naturligt väldoftande och mycket läckra utgåvor som kan hjälpa till att skapa rätt stämning vid en läcker och skön kroppsmassage. Oljornas milda dofter kommer från certifierade ekologiska extrakt från bland annat aloe vera, kakao bönor och gojibär, citrongräs och kokos, apelsin och ingefära. De 3 dofterna har sammansatts noggrant och är väldigt olika.

  Sensual: Kakaobönor och gojibär ger en väldigt söt och sensuell doft som är perfekt för dig som älskar den mjuka och söta chokladsensationen.

  Energize: Apelsin och ingefära skapar en energisk doft. Apelsindoften ger en fräsch sötma och ingefäran en lite kryddig kontrast.

  Relax: Citrongräs och kokos skapar en sensuell sötma, samtidigt som den har en lätt friskhet och bra balans.

  Detaljer

  INGREDIENSER: Naturliga och ekologiska.
  PARABENFRI: Ja.
  STORLEK: 120 ml.
  BRUKSANVISNING: Engelska, svenska.
  FÖR UTVÄRTES BRUK.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Doft
  Prisvärd massageolja, perfekt stämningshöjare! Köpte en flaska kokos/citronmeliss och denna produkt gör verkligen vad den ska. En god doft sprider sig i rummet bara genom att öppna flaskan, och även att det inte är en sexleksak i den bemärkelsen så höjder det stämningen! Det är en bra massageolja som 'glider' bra mot huden. När vi väl använt denna går det knappt att ge massage utan denna olja! Detta leder tyvärr till att vi måste släpa flaskan fram och tillbaka ibland -> korken är inte riktigt tät ibland. Men, det är inte en avgörande faktor utan det löser man lätt genom att ta en 1L plastpåse med en påsklämma. Hade ändå velat transportera en sån här produkt i en plastpåse i vilket fall som..

  En 4a på genomsnittligt betyg just på grund av flaskans kork.
  En 5a på glidförmåga, för det är ju faktiskt det den gör.. :)
  Hur luktar den? Himmelskt! Det luktar som en tropisk ö i det rummet man har använt den i, och ibland ställer vi fram den bara för att få doften att sprida sig.

  Jag rekommenderar produkten starkt!

  Med vänlig hälsning
  5 5 1

  Du recenserar: Intimate Earth Ekologisk Massageolja 120 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *