Joydivision BIOglide Glidmedel 150 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • Joydivision BIOglide Glidmedel 150 ml

Joydivision BIOglide Glidmedel 150 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

129,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med Joydivision BIOglide Glidmedel får du inte bara ut mer av ditt sexliv. Du får också ett kropps-och miljövänligt glidmedel som du kan vara trygg med att använda.

  Glidmedlet är vattenbaserat och därför idealiskt för att göra leken med silikonsexleksaker ännu bättre. Den kan också användas för att göra samlaget eller sololeken ännu mer kittlande.

  Det naturliga glidmedlet har en avslappnande effekt på de intima delarna. Den har samma konsistens som en gel och klumpar inte.

  Joydicision BIOglide är 100% veganskt, inte testad på djur och tillverkad av naturliga ingredienser. Den är dermatologiskt och kliniskt testad samt godkänd för medicinskt bruk. Det kondomvänliga glidmedlet är dessutom fritt från parfym, konserveringsmedel och färg.

  Detaljer

  MATERIAL: Vattenbaserat glidmedel.
  STORLEK: 150 ml.
  DERMATOLOGISKT TESTAD: Ja.
  PARFYMFRI: Ja.
  EKOLOGISK: Ja.
  VEGANSK: Ja.
  SMAK OCH DOFT: Ingen.
  KONDOMSÄKER: Ja.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Glidförmåga
  Bra fast... Tror jag är allergisk mot något i glidmedlet, och den smakar och luktar konstigt. Glider riktigt bra dock, men rekommenderar den ej till oralsex då smaken är lite lakritsaktig(fast inte en bra lakrits). Men det är vad jag tycker. Eftersom jag tror att jag är allergisk mot något i denna produkt köper jag den inte igen, men är väldigt känslig mot olika produkter så jag tror inte många kommer ha problem med denna!
  5 4 1

  Du recenserar: Joydivision BIOglide Glidmedel 150 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.