Just Glide Glidmedel Set 200 ml

Klicka på en bild för att förstora den

  • Just Glide Glidmedel Set 200 ml  1

Just Glide Glidmedel Set 200 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

249,00 kr

Produktbeskrivning

Vill inte du heller kompromissa med kvalitet eller förmåga så ska du välja detta kombi-pack med 3 populära Just Glide-favoriter i full storlek.

Just Glide Set innehåller 3 vattenbaserade glidmedel med extra långvarig glidförmåga så att dina erotiska äventyr blir så våta och levande som det bara är möjligt.

Det klassiska glidmedlet är veganskt och perfekt till känslig hud medan det läckra, trögflytande Just Glide Anal innehåller 7 olika avslappnande växtextrakt för en extra njutningsfull anal upplevelse. Sist men inte minst får du det perfekta tillbehöret till förspel eller oralsex med Just Glide med jordgubbssmak.

De är alla dermatologiskt testade och bär den tyska kvalitetsstämpeln "Sehr Gut" så att du kan njuta av dem så ofta du vill och med gott samvete.

Kan användas med alla sexleksaker och latexkondomer. Kommer i praktisk 200 ml tub.

Detaljer

INNEHÅLLER: 3 x 200 ml.
VATTENBASERAT: Ja.
KONDOMVÄNLIG: Ja.
KAN ANVÄNDAS MED ALLA SEXLEKSAKER: Ja.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Glidförmåga
Det är mycket av det iallafall. Två av dem innehåller glycerin, alla innehåller alcohol denat någon av dem innehåller propylene glycol, vilket är ingridienser jag hällst inte skulle vilja ha i lube.

Den vattenbaserade brände lite första gången jag använde den, de smakar inget vidare, lite som handsprit. Den med jordgubbssmak smakar förståss bättre. De värkar inte klibba vad jag har märkt. När de gäller hur länge de varar så är jag inte så säker med tanke på att jag använder stora mängder. Vanlig klick som du hittar på apoteket fungerar dock betydligt bättre, den är mycket skönare, smakar godare och ger bättre glid, jag har aldrig haft problem med den förut.

Jag skulle inte rekomendera dessa glidmedel till någon förutom dessa som gillar att leka med stora mängder då man ändå får mycket för pengarna.
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Glidförmåga
Njae... Tyvärr var jag något besviken på de här produkterna. Det allra första man märker när man öppnar tuben är att det luktar alkohol, även den med smak av jordgubb både luktar och smakar som en dålig cocktaildrink.
Glidförmågan är helt okay, men inte bästa jag provat, tyckte inte att den som var speciellt framtagen för anala lekar var varken bättre eller sämre än de andra två, märkte faktiskt ingen skillnad alls. Tyvärr tror jag att just alkoholen gör det väldigt osexigt för mig och redan där har jag ratat den.
Är inte doften ett problem för just dig, så är den här produkten väldigt prisvärd.
5 3 1

Du recenserar: Just Glide Glidmedel Set 200 ml

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *