Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit

Klicka på en bild för att förstora den

 • Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit bild på förpackningen 1
 • Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit bild på förpackningen 2
 • Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit bild på förpackningen 3
 • Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit bild på förpackningen 4
 • Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit bild på förpackningen 90

Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

1 695,00 kr

  Produktbeskrivning

  Neon Violet Wand Kit ger dig chansen att uppleva en helt ny typ av sexuell upphetsning. Överföringen av elektricitet mellan trollspöt och din hud ger dig lätta och kittlande sensationer som kan ökas till att bli mer smärtsamma.

  Trollspöt levereras med 4 olika huvuden av glas vilket ger dig olika typer av stimuleringsmöjligheter. Låt glaset löpa över din kropp och känn kittlingarna. Kitet är lätt att använda och lätt att anpassa efter dina speciella preferenser.

  Obs! Använd det inte om du har Pacemaker eller andra metallanordningar i kroppen.

  Detaljer

  MATERIAL: Plast och glas.
  STRÖMSTYRKA: 220 V.
  VATTENTÄT: Nej.
  WAND HANDTAGETS LÄNGD: 23 cm.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Bra inkörsport till electroplay Kinklab Neon Wand gör vad den ska, och är otroligt enkel att använda, vilket är den främsta anledningen till att jag tycker att den var en utmärkt första eletroplay-leksak.

  Det är lätt att byta mellan de olika elektroderna, och "kammen" ger en lite mildare, mer utspridd sensation, medan jag tycker att de övriga tre känns ungefär likadant. Även styrkan justeras enkelt på ratten längst ner på handtaget, och spannet går från lätt kittlande till en ganska skarp smärta. Sen kan man ju inte utelämna den visuella effekten, och jag skulle nästan säga att halva nöjet för mig är att se urladdningarna, så det är en fördel om det är mörkt i rummet.

  Lådan den kommer i passar utmärkt att förvara den i på ett säkert och praktiskt sätt.

  Det enda jag har att anmärka på är att handtaget inte isolerar perfekt. På högre inställningar kan man både höra och se att övre delen av handtaget också leder ström, men däremot inte så mycket att det känns.

  Jag har haft min Neon Wand i drygt ett år nu, och den fungerar fortfarande lika bra som första gången.
  5 4 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  Neon wand Har länge velat ha en "Violet Wand" och leka med elektricitet. Blev glatt överraskad när jag hittade Neon Wanden med sitt fantastiska röd-gula sken som jag tycker är vackrare än den vanliga, violetta Argon Wanden och detta till ett bra pris.
  Förpackningen är välgjord och känns påtagligt "lyxig" med bra fack för förvaring av delarna.
  Wanden i sig har ett bra, gummerat handtag och är lätt att reglera och handha då "allt" finns i handtaget. Det är också lätt att byta ut elektroderna och dom har bra passning utan glapp
  Effekten är lätt justerbar och vi skulle vilja beskriva den som "pirrande-stickande" på ett skönt sätt :)
  Vi har inte upptäckt några direkt dåliga egenskaper med wanden. Skulle jag nämna något så är det att det bildas en "elektrisk" lukt som jag av tidigare erfarenhet vet är ozon som bildas vid urladdningarna. Inget stort problem men det kan vara värt att nämna så att man inte blir orolig över det.

  ejolind2
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  Nu blev det spänning på torpet. Mycket uppskattad leksak vill jag lova. De olika munstyckena förändrar upplevelsen och gör att man kan använda den på alla delar av kroppen. Den stora steglösa vidden på intensitet man får via ratten gör att den kan lämpa sig bra för både lätt-retande kittlande och vassare "sting" som känns ordentligt.

  I och med att stavarna både lyser i mörkret och ger ett starkt "elektriskt" ljud när de används är produkten mycket effektfull för att skapa en spännande och lekfull sinnesstämning i rummet.

  Den enda nackdelen vi sett är att man inte kan "justera" styrkan på ratten med en hand då den sitter på "undersidan" bredvid sladd-ingången. Detta gör att man ibland ofrivilligt måste släppa kontakten med sin partner för att justera styrkan.
  5 5 1

  Du recenserar: Kinklab Neon Wand Electro Sex Violet Wand Kit

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.