Lunette Feelbetter Rengöring till Menskopp 150 ml

Klicka på en bild för att förstora den

 • Lunette Feelbetter Rengöring till Menskopp 150 ml
 • Lunette Feelbetter Rengöring till Menskopp 150 ml

Lunette Feelbetter Rengöring till Menskopp 150 ml

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

109,00 kr

  Produktbeskrivning

  Lunette Feelbetter Rengöring till Menskopp är det perfekta sättet att bevara hygienen när du använder en menskopp av silikon.

  Den flytande rengöringstvålen är superkoncentrerad. En liten droppe räcker för att göra rent hela koppen, och dina händer, innan den sätts in.

  Töm koppen i toaletten och tvätta den sedan med ljummet vatten och Feelbetter. Skölj den alltid noggrant efter tvätt, så att det inte finns några tvålrester kvar på koppen när den sätts in igen. Tänk på att alltid tvätta händerna ordentligt innan du tar ut din menskopp.

  Lunette Feelbetter Rengöring till Menskopp består uteslutande av veganska och ekologiska ingredienser. Den har en frisk doft av citron och eukalyptus, ingredienser som är speciellt utvalda för sina rengörande egenskaper.

  OBS! Får inte användas som intimtvål.

  Detaljer

  INNEHÅLL: Rengöring till menskopp.
  INGREDIENSER: Aqua, cocamidopropyl betaine, ammonium lauryl sulfate, sodium chloride, eucalyptus globulus leaf oil, citrus limonum peel oil, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid, limonene, linalool.
  PARFYMFRI: Ja.
  VOLYM: 150 ml.
  BRUKSANVISNING: Engelska och tyska.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Lunette Feelbetter Rengöring till Menskopp 150 ml

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.