Malesation Prostata Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Malesation Prostata Vibrator 1
 • Malesation Prostata Vibrator 10

Malesation Prostata Vibrator

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

329,00 kr

  Produktbeskrivning

  Malesation Prostata Vibrator har utvecklats för män som önskar extra retande prostatastimulation. Prostatavibratorn har en ergonomisk design som gör att du får målinriktad prostatastimulation, samtidigt med att också mellamgården får stimulation. 

  Vibratorn har hela 12 olika vibrationslägen för ännu större njunting och eftersom den är vattentät kan du till exempel också njuta av den i duschen.

  Vi rekommenderar att du alltid använder ett vattenbaserat anal glidmedel tillsammans med Malesation Prostata Vibrator då kroppen inte själv producerar naturligt glidmedel därbak.

  Obs! Denna prostatavibrator använder 2 st. AAA-batterier som säljs separat.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon
  LATEXFRI: Ja.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  LÄNGD:  11,5, varav ca. 9,5 cm kan föras in.
  DIAMETER: Upp till 3 cm.
  VIBRATIONSLÄGEN: 12 
  BATTERI: 2 st. AAA-batterier (säljs separat) 

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Första gången Prostata vibraton va jag lite nervös över, första gången jag provade en vibrerande leksak. Men den gick att föra in utan alltför mycket förarbete, delvis Tack vara Sinfuls anala glidmedel (!) De olika vibrationslägena räckte gott och väl och själva klicket som lät när man höjd vibrationerna gav en extra liten kick! Rekommenderas självklart till alla första-köpare och nybörjare
  5 4 1

  Du recenserar: Malesation Prostata Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.