Marc Dorcel Xtend Boy Penis Sleeve

Klicka på en bild för att förstora den

Marc Dorcel Xtend Boy Penis Sleeve

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

  Produktbeskrivning

  Oavsett om du vill få en större erektion, en långvarigare sexupplevelse, eller kanske båda delar så är Marc Dorcel Xtend Boy Penis Sleeve ett gott val.

  Sleeven ökar effektivt både längd och diameter på din penis samt varaktigheten av din erektion. Den är perfekt till onani eller samlag när du (eller din partner) vill ha lite mer fyllighet.

  Penissleeven har en nopprig invändig textur som pirrar när du har på dig den. Sleeven kan också vändas så att din partner får extra stimulering under sex.

  Marc Dorcel Xtend Boy är tillverkad i mjuk TPE. Den har en full längd på 16 cm och ett inre djup på ca 14 cm. Den inre diametern är ca 2 cm, medan den yttre diametern är 5,3 cm på den bredaste delen. Penissleeven kan sträckas så att den passar de flesta storlekar.

  Detaljer

  MATERIAL: TPE.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  STORLEK: Kan sträckas så att den passar de flesta storlekar.
  YTTRE LÄNGD: 16 cm (ca. 10 cm kan föras in).
  INRE DJUP: Ca. 14 cm.
  YTTRE DIAMETER: 5,3 cm (bredaste delen).
  INRE DIAMETER: Ca. 2 cm.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Marc Dorcel Xtend Boy Penis Sleeve

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.