Diskret forsändelseFördelar med att handla på Sinful.se

Få en större penis

Drömmer du om att få en större penis? Då bör du prova en penisförlängare, som gör din penis både större och längre och som samtidigt har ett resultat som varar länge. Vi rekomenderar speciellt en penisförlängare från Male Edge, om du önskar en större penis, då Male Edge har en dokumenterad effekt. Male Edge blev dessutom korad till årets bästa produkt i 2011.

Önskar du istället en tillfälligt större penis, t.ex. i förbindelse med sex och onani, är en penispump idiell. Du kan också uppnå känslan av en större penis med ett hjälp av ett penisfodral, som träs över penis under samlag.

Mest populära kategorier

Mest sålda produkter
Alla produkter
Sida 1 av 2

Vara 1 till 48 av totalt

Sida 1 av 2

Vara 1 till 48 av totalt

Flera vägar till målet

 

Hos sinful.se har vi 3 typer av produkter som kan hjälpa dig med att få en större penis, om det så är tillfälligt eller mer permanent.

 

De tillfälliga produkterna, är antingen en penisring eller penispump, som är lätta att använda och du kan uppleva en effekt med en gång.

Förutom att göra penis tillfälligt större, ökar de också känslan och ger en mer intensiv stimulation under sex.

 

För en mer permanent lösning, har vi så kallade penisförlängare. De funkar genom att långsamt över flera månader göra penis längre.

En dröjande process, men som i gengäld har ett långvarigt resultat.

 

Hur snabbt och effektivt man uppnår en förlängning, beror mycket på hur länge och mycket du använder den.

Alternativt kan du utnyttja ett penisfodral, som dock inte gör penis större, men som får penis att upplevas längre och tjockare för din partner när den är på.