TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Penis Sleeves & Penisöverdrag

Med en penis sleeve kan du skämma bort din partner med en erektion som blir större och fylligare med en endaste gång. Här hittar du ett stort utbud av penis sleeves & penisöverdrag i olika storlekar och material, samt med olika utseende, så det finns garanterat något som passar dig. Vill du ha en mer långvarig effekt kan du istället titta på en penisförlängare, eller som ett mellanläge en penispump.

Penis sleeve och penisöverdrag ger fylligare och mer hållbar erektion

Vad är en penis sleeve?

En penis sleeve kan fylla flera funktion, men nästan oavsett hur du ser på det, så är den en ren win/win för både dig och din partner. Faktum är att du slår inte mindre än tre flugor i en smäll, om du tar på dig rätt penis sleeve nästa gång det ska utföras sänggympa. Hur då? Jo, för med en penis sleeve får du en både längre och bredare erektion, som blir mycket hårdare och dessutom håller längre. Och ärligt talat, vem – man som kvinna – drömmer inte om det?

Men vad är det egentligen? Kort uttryckt är det en sorts hylsa som du trär över din egen erigerade penis. De är vanligtvis tillverkade av silikon och finns i massvis av olika storlekar, former och färger. Det finns till och med varianter med stimulerande knottror, räfflor eller vibrationer, som kan ge din partners njutning ett rejält uppsving. En penis sleeve är med andra ord idealisk för dig som vill ge din partner en ny och annorlunda sexupplevelse. Samtidigt är det ett effektivt hjälpmedel för dig som har problem med att förbli hård under hela sexsessionen, eftersom sleeven faktiskt fungerar på samma sätt som en penisring.

Använda penis sleeves ensam eller tillsammans

I vår sexshop online hittar du en uppsjö av olika modeller och varianter att välja mellan, inklusive penis sleeves till dig som är singel. Dem kan du använda till onani, om du har lust att känna dig lite större när du tar saken i egen hand. För att krångla till det hela ytterligare, finns det även de som har knottror och liknande på insidan, på samma sätt som handjob strokers. Men en stroker fungerar inte om du vill ha penetrerande sex med en partner, vilket ju är precis vad en penis sleeve är utvecklad för. Tänk dock på att en penis sleeve, trots att den täcker dig från rot till topp, INTE kan ersätta en kondom.

Några av våra mest populära, och samtidigt mest diskreta, penis sleeves är tillverkade av genomskinlig TPR, TPE eller silikon. Många tycker det är fräckt att man kan se penisen genom sexleksakerna, men vill du ha ett mer realistiskt utseende kan du få det också. Du kan rentav få en penis sleeve av fanta flesh, som både ser ut och känns som den äkta varan. Med andra ord kan du få större tillgångar, att använda själv eller tillsammans med din partner, precis såsom du vill ha det.

Köp ditt penisöverdrag här

Hos Sinful hittar du Nordens största och bästa utbud av penis sleeves och penisöverdrag. Ett penisöverdrag kan användas för att imponera på den du älskar, samt för att ge hen en extra spännande upplevelse, som verkligen blir något utöver det vanliga. Som vi nämnde tidigare kan denna typ av produkter också användas för att stärka erektionen och hålla ut längre i sängen. Det spelar egentligen ingen roll varför du väljer att köpa en, vi garanterar att du kan hitta en variant som passar dina behov och önskemål hos oss.

Känner du dig osäker på vilket penisöverdrag du ska välja, kan du få en hel del information inne på varje produktsida. Beskrivningen ger tips och idéer på hur produkten kan användas, liksom upplysningar om hur många extra centimeter du kan förvänta dig att få, både på längden och bredden. Vill du få mer hjälp eller har frågor som du inte kan hitta svar på, då är du alltid välkommen att kontakta vår duktiga kundtjänst. De sitter inne med stor kunskap om penis sleeves och penisöverdrag, och hjälper dig mer än gärna. Visar det sig att det här inte är rätt produkt för dig, då kan de även guida dig genom resten av vårt sortiment.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2023 SINFUL