Mister B The Ball Buster Ball Crusher

Klicka på en bild för att förstora den

 • Mister B The Ball Buster Ball Crusher 1
 • Mister B The Ball Buster Ball Crusher 2

Mister B The Ball Buster Ball Crusher

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

489,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om det inte kan bli tillräckligt hardcore och du har lust att prova på nya former av kittlande testikelstimulering så är The Ball Buster Ball Crusher från Mister B. ett måste.

  Crushern ger dig möjlighet att uppnå intensiv smärta och kittlande njutning på en och samma gång, till stort nöje för både den undergivne och den dominanta.

  Testiklarna sätts fast mellan de två trästyckena, placeras ovanpå basplattan och med hjälp av de långa metallskruvarna är det nu upp till partnern att bestämma hur mycket Ball Bustern ska klämma åt om pung och testiklar.

  Observera att det här handlar om en kvalitetsprodukt för den seriöse och erfarne BDSM-utövaren. Ej lämplig för nybörjare.

  Detaljer

  MATERIAL: Trä och metall.
  MÅTT: 12 x 6 cm.
  HÅL: Min. 2 cm i bredd.
  Skruvar: 9 cm långa.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Mister B The Ball Buster Ball Crusher

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.