MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0

Klicka på en bild för att förstora den

 • MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 1
 • MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 2
 • MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 3
 • MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 4

MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0

Bli den första som recenserar den här produkten

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

8 995,00 kr

  Produktbeskrivning

  Är handbojor och spreader bars inte tillräckligt för er? Vill ni hellre ha en stabil sexmöbel av hög kvalitet? Då är MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0 perfekt till er. 

  Den nya 2.0 versionen är en uppgraderad utgåva av sin föregångare, där flera sätt att spänna fast patienten på har inkluderats för att begränsa den fria rörelseförmågan.

  Här får ni alltså en stol som kan lite av varje, och som dessutom håller för det mesta. Den har nämligen hela 5 ben, som ser till stolen inte välter och därmed säkerställer att ni undviker olyckor och skador. Både stolens ryggstöd och säte är lätta att justera, så ni behöver inte känna att era ställningar begränsas.

  Stolen har hakar på flera ställen, så det är lätt att spänna fast den undergivne på många olika sätt. Det finns också benstöd och handtag, som både kommer väl till pass.

  Stolen är klädd med svart PU-läder, men består i grunden av robust stål. Det gör den extra motståndskraftig och lätt att rengöra. Den är 100 cm lång, 80 cm bred och har en höjd på 125 cm.

  Detaljer

  MATERIAL: Stål och PU-läder.
  LÄNGD: 100 cm.
  HÖJD: 125 cm.
  BREDD: 80 cm.
  VIKT: 25 kg.
  MAX BELASTNING: 180 kg.
  BRUKSANVISNING: Engelska.
  MEDFÖLJER: Pall.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: MOI The BDSM Sex Chair Sexstol 2.0

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.