Mystim Big Bend It Silikon Elektro Analdildo

Klicka på en bild för att förstora den

 • Mystim Big Bend It Silikon Elektro Analdildo 1
 • Mystim Big Bend It Silikon Elektro Analdildo 50
 • Mystim Big Bend It Silikon Elektro Analdildo 100

Mystim Big Bend It Silikon Elektro Analdildo

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

799,00 kr

  Produktbeskrivning

  Mystim Big Bend It är designad så att du kan använda den tillsammans med din elektroapparat. När du ansluter den till en elektroapparat blir du stimulerad av elektriska impulser.

  Big Bend It är en del av en ny serie av elektro sexleksaker i silikon som Mystim har lanserat. Det är en mycket skön dildo som är mycket flexibel och anpassar sig efter din invändiga anatomi.

  Den är designad utifrån en princip som Mystim kallar Flex & Stay. Detta betyder att du kan böja dildon i precis den form du önskar - precis som en tjock ståltråd som håller formen när du böjer och formar den.

  Flex & Stay principen gör att Big Bend It är otroligt behaglig att använda. Den har även ett ergonomiskt handtag vilket gör att du får ett bra grepp om dildon och att du kan använda precis som du önskar.

  Dildon är formad med 3 kulor i varierande storlek som ger en mycket intensiv stimulering. Den nedersta delen av dildon, själva handtaget, stimulerar dig utvändigt när du använder den.

  Big Bend It är tillverkad av medicinsk silikon vilket gör den skön att använda. Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel till anal användning för att få den bästa upplevelsen.

  Pröva dig fram försiktigt då den kan ge kraftiga elektriska impulser.

  Obs! Analdildon fungerar med: Mystim Tension Lover Digital Elektrosexapparat och Mystim Pure Vibes Analog Elektrosexapparat, samt med Rimba Digital Elektrosex Box.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinsk silikon.
  LÄNGD: 18 cm.
  DIAMETER: 1,5 - 4,4 cm. 
  STICK (INGÅNG): 2 mm hon-stick. 
  PASSAR TILL: Bl.a. Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat och Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat.

  Läs villkoren här.

  Du recenserar: Mystim Big Bend It Silikon Elektro Analdildo

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.